Meydani Cafe Pastane

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Çanakkale Meydani Cafe Pastane

Çanakkale Meydani Cafe Pastane, Çanakkale şehrinde lezzetli kahve ve tatlı çeşitleri sunan bir işletmedir. 1995 yılında açılan bu mekan, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında açılan Meydani Cafe Pastane, o günden beri misafirlerine enfes kahve ve tatlılar sunmaktadır. Geleneksel lezzetlerin modern dokunuşlarla buluştuğu bu mekan, Çanakkale'nin vazgeçilmez mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kahve çeşitleri: 10 TL - 20 TL arasında
  • Tatlı çeşitleri: 5 TL - 15 TL arasında
  • Kahvaltı tabağı: 25 TL

Önemli Özellikler

  • Özenle hazırlanmış kahve çeşitleri
  • Ev yapımı tatlılar ve pastalar
  • Şehrin merkezi konumunda bulunması
  • Keyifli ve sıcak bir atmosfer
Çanakkale Meydani Cafe Pastane, lezzetli kahve ve tatlılarıyla, şehrindeki en iyi mekanlardan biridir. Misafirperver personeli ve şık dekorasyonuyla, her ziyaretçisine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Meydani Cafe Pastane Yorumlar - 1

user256142

Çanakkale Meydani Cafe Pastane Fırın, harika bir mekan! Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlü, atmosfer çok sıcak ve samimi. Kahveleri ve tatlıları da çok lezzetli. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

2 Ağustos 2024
Ülke Balcı Yeşilkaya

Ülke Balcı Yeşilkaya

Çanakkale’ de her zaman tazecik pasta almak için tercih ettiğimiz bir mekan. Ama biz Meydaninin kuru pastalarına ve küçük kurabiyeciklerine de bayılıyoruz. Linzer, tahinli çikolatalı ve bademli kurabiye favorilerimiz. Benzer şekilde supanglesini de beğeniyoruz ve öneririm.

2023:09:19 20:26:55
Dilara Lale TURANLI

Dilara Lale TURANLI

Daha önce de bir kaç kez geldiğim, filtre kahvesini beğenerek ve keyifle içtiğim, temiz, sakin ve huzur dolu, güleryüzlü, ilgili ve müşteriye nasıl davranacağını iyi bilen çalışanlarının olduğu, Çanakkalede kategorisinde aklıma ilk gelen, nefis Gökçeada Efibadem kurabiyelerinin de satışının yapıldığı, çikolata, şekerleme, pasta vb. ürünlerin bulunduğu nezih bir mekan Meydani Cafe Pastane.Değinmeden edemeyeceğim önemli bir nokta da şu: Müzikler özenle seçilmiş, kafayı yormayan, dinlendiren türden.Kısacası 5* ı hakkıyla alan bir mekan.Fiyatlar icin pahalı diyemem. Zira her şey ve her yer ateş pahası iken, böyle bir hizmet mekanında uygun olmayı beklemek olanaksız...NOT: San Sebastian cheese cake icin yapılan haksız olumsuz yorumun hükmü bulunmamakta...Son derece lezzetliydi 😋😋

2023:04:25 07:37:10
sercan akçay

sercan akçay

Efibadem kurabiye için gittim daha öncesi tadını biliyordum beğenerek yediğim bi kurabiye onun harici diğer tatlı ürünlerini denemedim mekan güzel personel ilgili ben kalabalık olmadığı zaman geldim onun için mi bilmiyorum servisi hızlıydı

2023:04:22 18:46:34
TEMEL SAĞIROĞLU

TEMEL SAĞIROĞLU

Tamam, bu ülkede beceriksiz bir iktidar ve sonucunda can yakan enflasyon varTamam, paramız dünyanın en değersiz parası olma yolunda finişe çok yakınTamam, üretim maliyetleri almış başını gidiyor.Hepsi kabulİyi ama ve kardeşim minicik bir yaş pastaya 200 TL etiket koymakta nedir?Meydani pastaneleri bu konuda iyice bir düşünüp karar vermeli.Ya insaflı bir fiyat politikası yada müsteri kaçırıp sinek avlamaBen derim ki Meydani'ye gitmeyin ve bir şey almayınBunun adına fırsatçılık denir.

2023:08:30 17:33:19
Pelinsu

Pelinsu

Tatları fiyatına göre gayet iyi. Beyaz düş ve çikolatalı pastayı tavsiye ederim, dilim pastadan çok daha mantıklı. Avm şubesine göre daha iyi.

2023:11:11 18:06:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 07:00–23:00
  • Pazar 07:00–23:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı