Demir Simit Evi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Çanakkale Demir Simit Evi

Çanakkale Demir Simit Evi, şehrin en köklü simitçilerinden biridir. 1980 yılında ailemiz tarafından kurulan işletme, geleneksel simitçilik anlayışını modern bir şekilde sunmaktadır.

Tarihçe

Demir Simit Evi, 40 yılı aşkın bir süredir lezzetli ve taze simitleriyle müşterilerine hizmet vermektedir. Geleneksel yöntemlerle üretilen simitlerimiz, her zaman taptaze ve enfes bir lezzete sahiptir.

Fiyat Politikası

  • Simit: 1 TL
  • Simit + Çay: 3 TL
  • Simit + Peynir: 2 TL

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak üretilen simitler
  • Geleneksel simitçilik anlayışıyla modern bir hizmet sunulması
  • Uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunma
Çanakkale Demir Simit Evi'ni tercih etmeniz için birçok neden var. Taptaze ve lezzetli simitlerimiz, uygun fiyatlarımız ve geleneksel simitçilik anlayışımızla müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Demir Simit Evi Yorumlar - 1

user256030

Çanakkale Demir Simit Evi Fırın'da simitler gerçekten çok lezzetli ve taze. Fırının sıcaklığı da tam kıvamında, her zaman taze ve sıcak simit bulmak mümkün. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı