Karış Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Karış Lokantası Bursa

Karış Lokantası, Bursa şehrinde yer alan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini modern bir şekilde sunmaktadır. Müşterilerine kaliteli ve lezzetli yemekler sunan Karış Lokantası, şehrin en popüler restoranlarından biridir.

Fiyat politikası oldukça makul olan Karış Lokantası, her bütçeye hitap eden menüler sunmaktadır. Hem öğle hem de akşam yemeği için farklı seçenekler bulunmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geleneksel Türk mutfağı lezzetleri
  • Modern ve şık atmosfer
  • Uygun fiyat politikası
  • Kaliteli ve taze malzemeler
Karış Lokantası'nı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Hem lezzetli yemekleri hem de şık atmosferi ile unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatları ile herkesin bütçesine uygun seçenekler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Karış Lokantası Yorumlar - 1

user255736

Bursa Karış Lokantası'nda yediğim yemekler gerçekten çok lezzetliydi. Özellikle et yemekleri harikaydı, lezzetleri damakta kaldı. Servis hızı da oldukça iyiydi, garsonlar da son derece ilgiliydi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

1 Ağustos 2024
Esengül Kıyak Gezer

Esengül Kıyak Gezer

Bursa meydanda, ulaşımı kolay esnaf lokantası. Çalışanların müşteriyle iletişimi gayet güzel. Bursa’ya gelince tek bir iskenderci olmadığını unutmayın. Adı ünlenmiş diye fahiş fiyatlarla yemek yemek yerine karış lokantasında daha uyguna ve samimi bir ortamda iskenderinizi yiyebilirsiniz. Ayrıca kavurmasınıda deneyebilirsiniz test edildi lezzeti onaylandı :)) Yemeğin üstüne sakın ama sakın süt helvasını yada sütlacını yemeyi ihmal etmeyin. Aşırı güzeldi… yolunuz Bursa’ya düşerse mutlaka gitmelisiniz…

2023:09:05 10:48:29
işler karışık

işler karışık

En güzel bursa kebabını bulabileceğiniz nadir ve hijyenik mekanlardan birisi "Karış Lokantası" . Ve en eşsiz lezzetlerinden birisi de süt helvası . Süt helvasının tadına bakmadan çıkmayınız. Öğlenden sonra bitiyor üstelik, o kadar ünlü diyebilirim. Geç kalmayın.

2023:08:07 23:14:22
Atilla Tekin

Atilla Tekin

Bursa’nın meşhur esnaf lokantası tadından ve lezzetinden bir şey kaybetmemiş. Herkese tavsiye ederim.

2023:12:11 10:29:29
hüseyin kınacıoğlu

hüseyin kınacıoğlu

Ulu camii de sabah namazından sonra açık tertemiz , fiyatları uygun, çorbaları güzel

2023:10:26 04:37:34
Elf Elf

Elf Elf

İskender ve ciğer yedik.guzel bir esnaf lokantası.süt helvası da gayet güzeldi.

2023:06:27 09:21:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–19:00
  • Salı 06:30–19:00
  • Çarşamba 06:30–19:00
  • Perşembe 06:30–19:00
  • Cuma 06:30–19:00
  • Cumartesi 06:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı