Sıdıka Cooking – Bursa Ev Yemekleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Bursa Sıdıka Cooking - Bursa Ev Yemekleri

Bursa Sıdıka Cooking, Bursa şehrinde ev yapımı lezzetleriyle hizmet veren bir yemek firmasıdır. Geleneksel Türk mutfağının en özel yemeklerini müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Bursa Sıdıka Cooking, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet veren Bursa Sıdıka Cooking, müşterilerine uygun ve ekonomik seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en özel yemekleri
  • Ev yapımı lezzetler
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet
Bursa Sıdıka Cooking'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geleneksel Türk mutfağının en özel yemeklerini sunması, ev yapımı lezzetleriyle müşterilerini memnun etmesi ve uygun fiyatlarla hizmet vermesi gibi özellikleriyle öne çıkmaktadır. Siz de lezzetli ve doyurucu yemekler arıyorsanız, Bursa Sıdıka Cooking'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Sıdıka Cooking – Bursa Ev Yemekleri Yorumlar - 1

user255726

Bursa Sıdıka Cooking'de yediğim yemekler gerçekten harikaydı. Ev yapımı lezzetlerin en güzel örneklerini burada bulabilirsiniz. Özellikle mantarlı köfte ve zeytinyağlı enginar favorilerim arasındaydı. Servis hızı da oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

1 Ağustos 2024
Yasemin Zeynep Şahin

Yasemin Zeynep Şahin

Bursa'ya özgü ev yemeklerini yiyebileceğiniz aşırı şirin bir mekan. Çalışanlar çok güleryüzlü ve samimi. Fiyatlar da çok normal.

2023:05:25 10:47:59
Sabriye Köroğlu

Sabriye Köroğlu

Burası butik ve tam bir huzur mekanı. Yemeğinizi sakince ve çok hoş, hiç yormayan bir müzik eşliğinde yiyebiliyorsunuz. Şehrin göbeğinde bir vaha diyebiliriz burası için. Sekerparesini kesinlikle tavsiye ederim ve özel Bursa usulü yaprak sarmasını. İki sohbet etmek veya sakince kendinizi dinlemekse dileğiniz burası orası...

2022:08:15 15:01:37
Gurmex

Gurmex

Bu küçük lokanta sizi tarihi bir yolculuğa çıkarabilecek, Anne sıcaklığını hissettirecek ve eğer hayatta değilse Annenizin hatırasını bir nebzede olsa size yaşatabilecek nadir yerlerdendir. Herkes Annesinin yemeklerini özler. Fakat Annesinin özlemini giderebilmek için gidebileceği lokanta sayısı azdır.Ne zaman üzülsek, sevinsek, mutlu olsak çaresiz kalsak annemizi hatırlar onunla paylaşmak isteriz değil mi? İşte Belgin, 13 yaşında elim bir kazada kaybettiği Annesinin hatırasını küçük lokantasında yaşatmaya çalışıyor. Annesinin adını verdiği ve 35 yıllık özlemi barındıran tarihi binada hayal meyal hatırladığı annesinin elinden çıkan ve çok özlediği yemeklerini nefasetle servis ediyor.Sözün özü Anneleriniz hala hayattaysa uğrayın bugün be kardeşim. Halini hatırını sorun, o sıcacık yemeklerinden yeyin… Yoksa inanın, sonra çok arıyor ve çaresiz kalıyor insan…Ayrıca eğer Annenizi kaybettiyseniz tüm lezzetleri el değmeden üretmeye çalışan yerler yerine böyle “Anne Eli” değdiren lokantaları tercih edin ve kıymetlerini bilin olur mu?

2019:01:22 08:18:48
Ayça Lodos

Ayça Lodos

Tek kelimeyle mükemmel bir yer. Çalışanlar oldukça güleryüzlü. Yemekleri çok lezzetli ve fiyatları ne çok pahalı ne de çok uygun.

2022:11:20 21:12:50
Ayşe Yıldırım

Ayşe Yıldırım

Bir yıldıza bile değmeyecek kadar kötü bir işletme bursa da birçok yere gittim ama üzülerek söylüyorum hayatım boyunca böyle bir muhameleyle karşılaşmadım kesinlikle önermiyorum yazık para kolay kazanılmıyor içtiğimiz kahveye deyseydi bu kadar üzülmezdim doğrusu☹️

2021:12:29 21:59:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı