Uludağ Kokoreç Dürüm Çorba

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Uludağ Kokoreç Dürüm Çorba

Uludağ Kokoreç Dürüm Çorba, Bursa şehrinde lezzetli kokoreç, dürüm ve çorba çeşitleri sunan bir restorandır. İşletme, misafirlerine kaliteli ve lezzetli yemekler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Tarihçe

Uludağ Kokoreç Dürüm Çorba, 2005 yılında Bursa'da hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde lezzetli yemekleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin gözdesi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

İşletme, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve kalite göz önüne alındığında, fiyatlar oldukça makul düzeydedir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli kokoreç, dürüm ve çorba çeşitleri
  • Kaliteli ve hijyenik ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Uygun fiyatlar
Uludağ Kokoreç Dürüm Çorba'yı tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemekleri, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyatları ile işletme, Bursa'da tercih edilen bir mekan haline gelmiştir. Siz de bu lezzetli yemekleri denemek ve keyifli bir yemek deneyimi yaşamak için Uludağ Kokoreç Dürüm Çorba'yı ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Uludağ Kokoreç Dürüm Çorba Yorumlar - 1

user255708

Bursa Uludağ Kokoreç Dürüm Çorba Yemek oldukça lezzetli ve doyurucu bir seçenek. Kokoreç dürümünün lezzeti harika, çorbası da çok lezzetli. Servis hızı da oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Ağustos 2024
Güray Demircan

Güray Demircan

Sipariş verdikten 50 dakika sonra geldi gece saat 02:27 olmasına rağmen ve eksik geldi ayranlar yok salata yok farklı adrese gitmiş aradılar birde geldik yoksunuz diyorlar yanlış adreste

2023:09:05 23:28:56
Melek Mozak

Melek Mozak

Acıktığınız zaman 7/24 gidebileceginiz bir lokanta. Ben herzaman kokoreç yemeğe giderim. Arkadasimin tavsiyesi uzerine ogrendigim bir mekan. Arzu eden inegol kofte ekmek,sucuk ekmek, ciğer, tavuk şiş, adana, urfa, çiğköfte, corba çeşitleri, icecek çeşitleri, tatli çeşitleri ve daha sayamadigim cesitler sizi bekliyor.Sagolsunlar yurtdışı icin de bize guzel bir kokoreç hazirladilar ve afiyetle yenildi 😋

2018:12:25 11:34:47
Hasan çiçek

Hasan çiçek

Hasan ustanin ellerine sağlık kokoreç yenilecek en güzel yer porsiyon alin

2021:10:31 04:45:12
Ebru Sağlam

Ebru Sağlam

Kebap çeşitlerini ve mezelerini çok beğendiğimi söylemeliyim. Bir de olmazsa olmaz süt helvasını denemelisiniz.

2017:07:13 09:54:12
HATİCE KÜBRA BEYHAN

HATİCE KÜBRA BEYHAN

Kokoreç dürüm ve 5 midye sipariş ettim aksam yemeği için başkada hiçbir şey yemedim.(az once) Gece mide bulantisiyla uyandım kendimi lavaboya zor attım. Istifrah ve ishal yaşadım. Hangisinden(mide vs. kokoreç) kaynaklı bilemiyorum fakat şu an hiç iyi hissetmiyorum

2022:07:11 21:29:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı