Btso Baha Cemal Zağra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Ve İş Eğitim Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Bursa Btso Baha Cemal Zağra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Ve İş Eğitim Merkezi

1998 yılında kurulan Btso Baha Cemal Zağra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Ve İş Eğitim Merkezi, otistik çocuklara eğitim ve iş becerileri kazandırmayı amaçlayan bir kuruluştur. Merkez, Bursa'da otistik çocukların ihtiyaçlarına yönelik özel eğitim programları sunmaktadır.

Fiyat politikası: Merkez, eğitim ve iş becerileri programları için uygun fiyatlar sunmaktadır.

  • Özel eğitim programları
  • İş becerileri eğitimi
  • Uzman eğitim kadrosu
  • Öğrenci odaklı yaklaşım
Btso Baha Cemal Zağra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Ve İş Eğitim Merkezi, otistik çocukların bireysel ihtiyaçlarına uygun eğitim programları sunarak onların potansiyellerini keşfetmelerine ve gelişmelerine yardımcı olmaktadır. Bu nedenle tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Btso Baha Cemal Zağra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Ve İş Eğitim Merkezi Yorumlar - 1

user255632

Bursa Btso Baha Cemal Zağra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Ve İş Eğitim Merkezi, otistik çocuklara eğitim ve iş imkanı sağlayarak topluma kazandırmayı hedefleyen önemli bir kuruluş. Bu merkezin açılmasıyla otistik çocukların sosyal hayata daha fazla entegre olmaları ve kendilerini geliştirmeleri destekleniyor. Eğitim ve iş imkanlarıyla onlara yeni kapılar açıyorlar. Bu anlamlı çalışmalarıyla toplumda farkındalık yaratıyorlar. Harika bir iş yapıyorlar, tebrik ediyorum.

1 Ağustos 2024
Ayşegül Evrim Yılmaz

Ayşegül Evrim Yılmaz

2020:01:05 10:29:29
CÜNEYT KAYIŞ

CÜNEYT KAYIŞ

2015:12:15 16:18:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı