Bursa Özel Açık Öğretim Görsel Sanatlar Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Bursa Özel Açık Öğretim Görsel Sanatlar Merkezi

1995 yılında Bursa şehrinde kurulan Bursa Özel Açık Öğretim Görsel Sanatlar Merkezi, sanat eğitimi alanında hizmet veren öncü kuruluşlardan biridir. Merkezimiz, resim, heykel, seramik, fotoğrafçılık gibi birçok farklı sanat dalında eğitimler sunmaktadır.

Fiyat politikamız, herkesin sanat eğitimine erişebilmesini sağlamak amacıyla oldukça uygun ve esnektir. Ayrıca, öğrencilere ve öğretmenlere özel indirimler de sunmaktayız.

  • Profesyonel ve deneyimli eğitmen kadrosu
  • Geniş ve modern atölye olanakları
  • Bireysel ve grup dersleri
  • Yıl boyunca düzenlenen sergiler ve etkinlikler
Bursa Özel Açık Öğretim Görsel Sanatlar Merkezi, sanat tutkunlarına hem teorik hem de pratik anlamda kapsamlı bir eğitim imkanı sunmaktadır. Profesyonel eğitmen kadrosu ve geniş atölye olanakları ile öne çıkan merkezimiz, sanatseverlerin tercih etmesi gereken bir kurumdur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Bursa Özel Açık Öğretim Görsel Sanatlar Merkezi Yorumlar - 1

user255624

Bursa Özel Açık Öğretim Görsel Sanatlar Merkezi, sanat alanında eğitim veren köklü bir kuruluş olarak bilinmektedir. Uzman eğitmen kadrosu ve geniş olanaklarıyla öğrencilere kaliteli bir eğitim imkanı sunmaktadır. Merkezin sunduğu atölye çalışmaları ve sergilerle öğrencilerin sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanımaktadır. Genel olarak başarılı bir eğitim kurumu olduğunu söyleyebilirim.Puan : 4

1 Ağustos 2024
Alaaddin Kaynak

Alaaddin Kaynak

Bursa'nın en eski alış veriş merkezi imiş. Şu anda kitapçı çarşısı halibe gelmiş. 2. el de mevcut. Ancak 2. el kitaplar hemen hemen yeni fiyatına. Internetten cok daha ucuza alınabilir. Bodrum katlarda 2. el kitaplar daha fazla. Bazı kitap evlerinde sigara içildiğine şahit oldum. İçerisi leş gibi kokuyor. Kapalı bir işhanında, üstelik kitabevinde içilmesi giç hoş değil. Cezaî yaptırımı uygulayan da yok. Temizlik konusunda da genel bir sıkıntı var.

2018:07:20 22:10:50
fatih kalkan

fatih kalkan

Bursa'nın ilk AVM'si. Herşeyi bulabileceğiniz bir alış-veriş merkeziyken son 10yıldır ağırlıklı kitap-kırtasiye dükkanları yer almaya başladı. Kendi iş yerimizde 1984den beri girişte saatçiliğe devam etmekteyiz.

2018:01:03 12:11:23
samet can arı

samet can arı

Iç dizaynı epey eskimiş bakıma alınmamış dükkanlar boyası dökük yerler... Kolleksiyonunuz için kitap ararken birden kendinizi, hani filmlerde eski iş hanlarına eski kadim bir kitabın kopyasını aramak için girilir karşılarına ne çıkarsa şaşırmazlar ya, tam olarak böyle bir yer.

2018:06:05 19:26:08
mustafa inci

mustafa inci

Kitap ihtiyacı için İlk kez geldim buraya birçok kitapcıyı bünyesinde barındıran biryer eski yapı olması nedeniyle biraz karışık ve dar alanlarda hizmet vermektedir okul ve eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak gezilecek yerler arasındadır diye düşünüyorum

2018:05:06 11:48:12
orhan özel

orhan özel

Bursa'nın kültür merkezi..eski yeni her türlü kitap bulunur.. BKM burda..Alt kattaki sahaflara mutlaka bakılmalı..Her türlü Sınav hazırlığı evrakları burda.. :)

2017:08:01 18:25:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–20:00
  • Salı 10:00–20:00
  • Çarşamba 10:00–20:00
  • Perşembe 10:00–20:00
  • Cuma 10:00–20:00
  • Cumartesi 10:00–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı