Namazgah Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Bursa Namazgah Taksi

Namazgah Taksi, Bursa şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. Şehir içi ve şehirler arası transfer hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Namazgah Taksi, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır Bursa halkına güvenilir ve kaliteli taksi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun ve sabit fiyatlar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Ödeme seçenekleri: Nakit ve kredi kartı

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
Namazgah Taksi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Güvenilir ve konforlu bir yolculuk için tercih edebileceğiniz bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Yıldırım Namazgah Taksi Yorumlar - 1

user254982

Bursa Namazgah Taksi Taksi Durağı oldukça temiz ve düzenli bir taksi durağı. Taksi şoförleri oldukça kibar ve yardımseverler. Hızlı bir şekilde taksi çağırabilir ve istediğiniz yere güvenle gidebilirsiniz. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilebilecek bir taksi durağı.

31 Temmuz 2024
Funda Keskin

Funda Keskin

Ben hayatımda bu derece saygısız bir ortam görmedim. bi bayanla dalga geçerek konuşan bir taksi durağı görmedim.Yolluyorum taksiyi diyor 15 dk bekledim durağı aradım yoldan yolcu almış size gelirken dediler. Ben kapıya neden çıktım peki dedim canınız istemiş çıkmışsınız diye dalga geçtiler. Taksiyi bekletmemek için dışarı çıktım güvendim saygımdan duraktaki tlf bakan kişi alay etti. Asla önermiyorum. Saygılar

2023:06:15 10:11:09
BATUGUARD

BATUGUARD

durağı arayıp taksi çağırdıktan sonra uykulu amcamızın bize söylediği taksi numarası gelmiyor ve 10 dakika bekleyişten sonra tekrar aradığımızda amcamız (kusura bakma seni gene uyandırdık) telefonu açmıyor.

2022:10:18 07:12:14
Hüseyin Sakin

Hüseyin Sakin

Güler yüzlü samimi insanlar

2023:11:29 00:54:38
Cemanur Çınar

Cemanur Çınar

Ariyorum en az 10 kez açılmıyor. Sonunda uyuyan bir amca açıyor telefonu. Bana plakayı söylüyor Tamam taksi geliyor diyor maksimum 1 dakikalık yol 15 dk bekliyorum tekrar uykuya daldı diye düşünüyorum. Tekrar ariyorum açan yok. 15 dk sonra söylediği plaka geldi tabi durdurmaya calistim. Telefonda konuştuğum ses .. abi ben aradım dedim bana verdiğin plaka iste. Yok ben baska adrese gidicem dedim yahu bana verdinya bu plakayı dedim yuru git der gibi bi el.hareketiyle kapiyi kapattı bastı gitti. Amca yüksek ihtimal bana geliyorum dedikten sonra uyudu benden sonra baska biri aradı ve beni unuttu.. sayesinde gecenin 1inde 35 dk taksi bekledim. Iyi mi kotu mu siz karar verin

2021:06:17 20:35:52
Necat Sertkük

Necat Sertkük

Zile bastıktan sonra kaç dakika beklemeliyiz? 5dk bekledikten sonra gelmezseniz ve bizde başka araç çevirirsek sorun olurmu? Zilde konuşma megafonu olmadığı için araç ne zaman gelecek bilemeyiz. Bence bilgilendirme amaçlı tek taraflı megafon köyün derim.

2021:06:14 10:01:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Yıldırım 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı