Terminal taksi durağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Bursa Terminal Taksi Durağı

Terminal Taksi Durağı, Bursa şehrinde hizmet veren bir taksi durağıdır. Şehir içi ve şehirlerarası seyahatlerde müşterilerine güvenilir ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Terminal Taksi Durağı, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla Bursa'nın önde gelen taksi duraklarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Terminal Taksi Durağı, adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemektedir. Hizmet alınan mesafeye göre uygun fiyatlar sunmaktadır. Ayrıca, ödeme seçenekleri konusunda da esneklik sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Deneyimli ve profesyonel şoförler
  • 24 saat hizmet verme
Terminal Taksi Durağı, müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Güvenilirlik, konfor ve uygun fiyatlar konusunda tercih edilmesi gereken bir taksi durağıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Terminal taksi durağı Yorumlar - 1

user254952

Bursa Terminal taksi durağı oldukça düzenli ve temiz bir taksi durağı. Taksi şoförleri oldukça kibar ve yardımseverler. Hızlı bir şekilde taksi çağırabilir ve istediğiniz yere güvenle gidebilirsiniz. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilebilecek bir taksi durağı.

31 Temmuz 2024
Jack harper

Jack harper

Normalde 65₺ olan yere yol uzatması vs 150₺ ödedim işiniz düşmesin bu duraga..

2023:12:03 03:25:07
Sir Alexander

Sir Alexander

Biraz rahatsız olmam sebebiyle mecburiyetten kullandım. Şoför araç hareket halindeyken telefonla konuşuyordu. Aracında navigasyon vs. de yok. Para konusuna hiç girmiyorum. Diyeceklerim bu kadar.

2023:10:04 11:49:54
Figen Devirmiş

Figen Devirmiş

Yıllardır kullandığım taksi durağı, işyerim çok yakın olmasına rağmen; önce yakında taksi yok deyip ardından kabul ederseniz terminalden taksimetreyi açarak gönderebiliriz diye pazarlığa dönüştürerek İstanbul taksicilerine dönüşmeye başladı. 90 tllik mesafeye hem zorunda kaldığımdan duraktan açılan tarife yüzünden hem de taksicinin yanlış yola sağıp sönüp uzattığı yol sebebiyle sadece 20 tl indirmesinden dolayı 150 tl ödedim. Umarım Bursa Terminal taksiye işiniz düşmez! Yabancılar özellikle dikkat ediniz.

2023:08:28 17:50:32
Dilek Açar

Dilek Açar

Durağında araç olmamasına rağmen başka bir araca bilmemize izin verilmedi ve duraktaki 10 kişi eşimin üzerine yürüdü buradan başka bir araca binemezsiniz diyerek!!!!!!!!!Kimsenin buna hakkı yoktur müşteri memnuniyeti önemlidir.????

2023:09:05 15:02:11
Burak (Unkn0wn.)

Burak (Unkn0wn.)

Çoğu aynaya bakmaz kurala uymaz elemanlar hem hatalı araba kullanıp hem üstünüze yürümeleri şaşırtmıyor burdan taksi cevireceginize yürüyerek gidin daha güvenli.

2023:09:15 13:38:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı