Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Bursa Merinos

Merinos, Bursa şehrinde bulunan ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren köklü bir kuruluştur. 1958 yılında kurulan Merinos, yıllar içinde kaliteli tekstil ürünleri ile tanınmıştır.

Tarihçe

Merinos, Bursa'nın tekstil sektöründeki öncü firmalarından biridir. Kurulduğu günden bu yana kaliteli kumaşlar ve giyim ürünleri üretmektedir. Müşterilerine güvenilir ve kaliteli ürünler sunarak sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Fiyat Politikası

Merinos, her bütçeye uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, uygun fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli tekstil ürünleri
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Merinos, kaliteli ve uygun fiyatlı tekstil ürünleri ile müşterilerinin güvenini kazanmış bir markadır. Geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile tercih edilmeyi hak etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Merinos Yorumlar - 1

user254752

Bursa Merinos Metro İstasyonu oldukça modern ve kullanışlı bir istasyon. Temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. İstasyonun çevresinde pek çok alışveriş merkezi ve restoran bulunması da oldukça avantajlı. Metro seferleri sık ve düzenli olduğundan ulaşım konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ancak bazen kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir istasyon.

31 Temmuz 2024
horrificdetective

horrificdetective

Hemen arkasında Merinos Kültür Parkı var.

2023:10:27 03:08:32
Erhan Kahraman

Erhan Kahraman

sabah 07:00 - 09:00, akşam 17:00-19:00 arası bisiklet ile alınmıyormuş, bilmiyordum ama en çok da güvenlik görevlisi arkadaşların yapıcı şekilde davranmasını taktir ettim, hayırlı işleriniz olsun...

2022:04:07 15:41:48
HO Peh

HO Peh

Güzel bir istasyon.

2024:01:06 18:19:36
Engin Selim

Engin Selim

Merinos parkı kolay ulaşım. Yer altında bulunuyor.

2017:09:21 16:10:13
Özlem Toz

Özlem Toz

Bana kulturpark istasyonu daha yakin geliyor merinos istasyonu yürüyen merdivenleri olmasi iyi kulturpark ta yok

2022:02:08 10:52:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı