Özakgün Ülker Bursa Bayi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Bursa Özakgün Ülker Bursa Bayi

Özakgün Ülker Bursa Bayi, Bursa şehrinde bulunan bir gıda ve atıştırmalık ürünleri satış noktasıdır. İşletme, Ülker markasının geniş ürün yelpazesini müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Özakgün Ülker Bursa Bayi, 2005 yılında Bursa'da faaliyete başlamıştır. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün çeşitliliği ile müşterilerinin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli Ülker ürünlerini sunmaktadır. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Özakgün Ülker Bursa Bayi, her yaş grubundan müşteriye hitap etmektedir. Çocuklar, gençler, yetişkinler ve yaşlılar için farklı ürün seçenekleri bulunmaktadır.

İşletmenin Farklılıkları

  • Geniş Ülker ürün yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Özakgün Ülker Bursa Bayi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli Ülker ürünleri, uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sizleri bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Kocaali Özakgün Ülker Bursa Bayi Yorumlar - 1

user254698

Bursa Özakgün Ülker Bursa Bayi Depo oldukça geniş ve düzenli bir depo. Ürün çeşitliliği oldukça fazla ve her zaman taze ürünler bulmak mümkün. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Alışveriş yaparken herhangi bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Temmuz 2024
Ismail Vatansever

Ismail Vatansever

Aras kargo Bursa transfer müdürlüğü. Yeni teknoloji ve hızlı ayrıştırma bandı ile çok iyi.

2021:10:06 17:53:04
Süleyman Yörük

Süleyman Yörük

Getirmiş olduğum meşrubat yükünü boşaltmak için saatlerce ana yolun üstünde beklettiler tam bir zulüm kapısı yurt dışınada böyle yükler götürdüm böyle bir şeyle karşılaşmadım esir kampı sanki

2021:06:11 12:04:08
Mustafa Arslan

Mustafa Arslan

Bursa ülker dağıtım merkezi. Alışveriş yok sadece dağıtım merkezi bazen ülkere ait Bursa çalışanları toplantılarına misafirlik ediyor.

2018:04:16 15:27:05
Dyncher Lynx

Dyncher Lynx

Alanında bir lider. Lojistik nasıl yapılırın okulu.

2019:01:31 17:19:25
ismail Sahin

ismail Sahin

Güzel seri çalışan bir depo

2018:04:18 17:28:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Kocaali 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı