Migros Bursa Depo

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Bursa Migros Depo

Migros Bursa Depo, Bursa şehrinde hizmet veren bir perakende mağazasıdır. 1995 yılında Bursa'da açılan depo, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Migros Bursa Depo, Migros'un Türkiye genelindeki geniş mağaza ağı içinde yer almaktadır. Bursa'da açılan depo, şehirdeki tüketicilere kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli markaların ürünleri
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Migros Bursa Depo, uygun fiyatları, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetiyle tercih edilmesi gereken bir perakende mağazasıdır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Migros, alışveriş deneyimini daha keyifli hale getirmek için sürekli olarak çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Migros Bursa Depo Yorumlar - 1

user254676

Bursa Migros Bursa Depo Depo oldukça geniş ve çeşitli ürünlerin bulunduğu bir market. Fiyatlar da oldukça uygun ve indirimler sıkça yapılmakta. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak bazen raflarda ürün eksikliği yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir market.

31 Temmuz 2024
RECEP AVCI

RECEP AVCI

Türk ün Türk ten başka düşmana ihtiyacı yok.İsletmeye Panelvan aracla teslimat yapmaya gittim bekletmeden içeri aldılar ama içeride oldukça agir ve büyük 30 kadar koliyi boyum kadar yüksek rampaya yerden yukarı atıp yukarida da palete dizip streclememi istedilerDiğer bütün market depolarinin yaptığı gibiAracın icinde paletleyip forklifle almalarını istedim isletmede forklift olmadığını söyleyip birde eger yanlizsan hamal tutabilirsin dediler.İnsanoğlu önce kaldiraci sonra makara sistemleri ve en son pnömatik sistemleri gelistirerek yuzlerce yildir geliştirdiği makinalesme sürecini bugünkü seviyesine getirdiAma sanırım bu isletmenin bu gelişmelerin hiçbirinden haberi yok ve hala insanlardan bir makinanın bir dakikada yapacağı işi kas gücü ile saatlerce uğraşarak yapmasını talep ediyor.Eğitim insan hayatinin sonuna kadar devam eden bir süreçtir.Çalışanlarını eğitmeyen kendisine ürün teslimatina gelen iş ortakları ile nasıl iletişim kurulacağını öğretmeyen bir işletme eninde sonunda batmaya mahkûmdur.

2023:08:28 18:07:05
fath yrtas

fath yrtas

Park yeri yok her yer dolu deponun 500 metre uzağında zor yer buldum tuvalet için anayola indim benzinlige gittim a101 depolarına rahmet okudum böyle rezalet biyer olmaz depoya yaklaştığınız zaman uygun biyer bulursanız hemen park edin yürüyerek kayıt yapmaya gidin

2024:01:08 18:10:50
Hüseyin Aydın

Hüseyin Aydın

İnsana it muamelesi yapan yer. Başka bişey demeye gerek yok.

2024:01:22 12:36:55
Mehmet Oğurlu

Mehmet Oğurlu

Yahu bu nasıl bı firmadır birgün boyunca boşaltmayı bekle yetmiyor iki üç saat irsaliye bekletiliyor bı tuvalet park yeri yok rezalet bir yer

2023:08:15 17:42:34
Emin Ayman

Emin Ayman

Çok yoğun ve nerdeyse park yeri hiç yokEn az 1 buçuk gün bekleme garanti

2023:09:20 15:34:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–05:00
  • Salı 08:00–05:00
  • Çarşamba 08:00–05:00
  • Perşembe 08:00–05:00
  • Cuma 08:00–05:00
  • Cumartesi 08:00–05:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı