Eylulce depo2

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Eylulce Depo2 Bursa

Eylulce Depo2, Bursa şehrinde bulunan bir depolama ve lojistik şirketidir. 2010 yılında kurulan şirket, müşterilerine depolama, paketleme, taşıma ve lojistik çözümleri sunmaktadır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Eylulce Depo2, müşteri taleplerine göre esnek fiyatlandırma seçenekleri sunmaktadır.

Hizmetlerimiz:

  • Depolama
  • Paketleme
  • Taşıma
  • Lojistik çözümleri
Eylulce Depo2, güvenilir ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi depolama ve lojistik çözümlerini sunmaktadır. Esnek fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Eylulce depo2 Yorumlar - 1

user254618

Depo oldukça geniş ve düzenliydi. Ürünlerin kolayca bulunabileceği şekilde düzenlenmişti. Personel de oldukça yardımseverdi. Ancak depo içerisinde biraz fazla sıcak olması rahatsız ediciydi. Genel olarak memnun kaldım.

31 Temmuz 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı