1.Murat İlköğretim Okulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Bursa 1.Murat İlköğretim Okulu

1.Murat İlköğretim Okulu, Bursa şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. 1960 yılında kurulan okul, uzun yıllardır kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikası: Okulumuz, eğitim hizmetlerini en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, öğrencilere burs imkanları da sağlamaktadır.

  • Modern eğitim yöntemleri ile öğrencilere bireysel destek sağlanması
  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Geniş kütüphane ve laboratuvar olanakları
  • Sportif ve kültürel etkinliklere önem verilmesi
1.Murat İlköğretim Okulu, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem veren bir eğitim kurumudur. Öğrencilerimizin bireysel potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlamaktadır. Bu nedenle, ailelerin çocuklarını okulumuza güvenle teslim edebilecekleri bir eğitim kurumu olarak tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi 1.Murat İlköğretim Okulu Yorumlar - 1

user254220

Bursa 1.Murat İlköğretim Okulu İlkokul, öğrencilerin eğitimine önem veren, donanımlı bir okul. Okulun fiziki koşulları oldukça iyidir ve öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun bir ortam sunmaktadır. Ayrıca öğretmenlerin ilgili ve tecrübeli olmaları da okulun başarısını arttırmaktadır. Ancak bazı derslerde daha fazla uygulamalı eğitim yapılması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.Puan : 4

30 Temmuz 2024
Eren Ateş

Eren Ateş

Okulda 500 kişi yiz bahçe alanı yetersiz 3. yada 4.sınıfsanız 8. Ve 9. Sınıflar sürekli karışıyorlar oyun oynatmıyolar kısaca sadece bahçeye çıkabilirsiniz okul 500 kişiye göre çok küçük sınıfları birbirine girmiş ve o okulda sınıfı ikiye bölme diye bir şey yok yani küçücük bir sınıfa 35 kişiyi sığdırıyorlar.

2021:09:15 17:01:51
Çetin ATEŞ

Çetin ATEŞ

Çekirge de çok dar bir alana sıkıştırılmış bir okul. Çocukları faaliyet için alanı pek olmadığından farklı alana götürerek beden eğitim dersi veriliyor. Eski bir okul yan tarafinda ufak bir alan var ama kim o alanda oyun oynayabilir beden egitimi dersi dışında belki oynanabilir. Sadece ilkokul olarak hizmet verse daha iyi olur.

2021:06:28 09:24:20
Asya Elif Ekşi

Asya Elif Ekşi

ben 1. sınıfta geldim bu okula . şuan 5. sınıfa gidiyorum ve bu okulu iyi biliyorum .Ayrıca burdan sınıf öğretmenim kübra eroğluna ve diğer öğretmenlerime selam söylüyorum :)

2020:12:31 11:55:25
soru işareti

soru işareti

anaokulda okuduğum okul

2019:08:13 16:55:59
Engin Selim

Engin Selim

Kaliteli okul

2017:09:16 08:33:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı