Ptt K.Balıklı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Bursa Ptt K.Balıklı

Bursa Ptt K.Balıklı, Bursa şehrinde bulunan bir posta ve kargo hizmetleri sağlayan kuruluştur. Şehirdeki birçok noktaya hızlı ve güvenilir bir şekilde posta ve kargo hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Bursa Ptt K.Balıklı, Ptt Genel Müdürlüğü tarafından kurulan bir şubedir. Yıllardır Bursa halkına kaliteli hizmet sunarak güvenlerini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Posta ve kargo gönderimlerinde uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Farklı hizmet seçenekleri ile müşterilere esneklik sağlanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Geniş hizmet ağı
Bursa Ptt K.Balıklı, hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı hizmetleri ile tercih edilmelidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Ptt K.Balıklı Yorumlar - 1

user254180

Bursa Ptt K.Balıklı Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli bir hizmet sunuyor. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverler. Posta işlemlerimde herhangi bir sorun yaşamadım ve her zaman memnun kaldım. Temiz ve düzenli bir ortama sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Temmuz 2024
Mustafa

Mustafa

Beş para etmez bir kargo firması sadece kargo bölumu için söylüyorum kargo işi yapmayın bırakın işi bilenler yapsin

2023:10:04 10:08:03
saniye şahin

saniye şahin

1 puanı da yorum yapamamak için verdim. 12.04.23 tarihinde ptt ye gittim. Kapanış 17:30 da yazmasına rağmen saat :17:00 da kapalıydı. Kapanışlar personelinizin keyfine göre mi? Yapılıyor. Çalışan bir bayan olarak işten çıkıp geldim. Ama maalesef işim görülmedi...

2023:04:12 14:09:57
Muhammedvesif Babayiğit

Muhammedvesif Babayiğit

İki dakika sürmiycek bir işlem için 15 kişilik sıraya girin diyorlar ben zaten karşı sıradan önümdeki kişiden izin alarak soru sorup çıkıcam dedim ona rağmen sıraya geç diyor. Karaktersiz insanlar çalıştırdıkları düşünüyorum hoşgörü ve nezaketten yoksun mahlukatlarla bu işler yürümez böyle elemanların işten çıkartılması gereklidir.

2022:12:08 11:53:20
İsmail Karakuş

İsmail Karakuş

Fatura ödeme ve kargo gönderimi işlemlerinde personel çok hızlı çalışıyor. PTT bankamatiği ise genel olarak ne zaman gitsem çalışır durumda.

2021:04:10 09:22:04
hakan h

hakan h

Eve gelinmediği halde eve geldik şeklinde sisteme not düşmüşler. Telefona bakmıyorlar. Şehrimize devletimize vatandaşımıza hizmet eden kurumun işleyişi maalesef umursamaz durumda.

2020:06:19 06:44:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı