Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Bursa Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu

Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu, Bursa şehrinde eğitim hizmeti veren köklü bir okuldur. 1960 yılında kurulan okul, o günden bu yana binlerce öğrenciye eğitim imkanı sunmaktadır.

Hizmetler

Okulumuz, ilkokul seviyesinde eğitim vermektedir. Öğrencilerimize kaliteli eğitim imkanı sunmanın yanı sıra, sosyal etkinlikler ve sportif faaliyetlerle de desteklemekteyiz.

Fiyat Politikası

Okulumuzun fiyat politikası, eğitim kalitesini ön planda tutarak uygun fiyatlar üzerinden belirlenmiştir. Ayrıca, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanları da sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Köklü bir eğitim kurumu olması
  • Nitelikli öğretmen kadrosu
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve sportif faaliyetler
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik imkanlar
Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu, kaliteli eğitim anlayışı ve köklü geçmişiyle tercih edilmesi gereken bir okuldur. Öğrencilerimize sadece akademik başarı değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişim imkanı sunmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Nilüfer Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu Yorumlar - 1

user254168

Okulun fiziksel koşulları oldukça iyi, öğretmenler ilgili ve donanımlı. Öğrencilerin eğitim kalitesi oldukça yüksek. Ancak okulun bahçe düzenlemesi biraz daha düzenli olabilir. Genel olarak başarılı bir okul.

30 Temmuz 2024
yusuf nevfel

yusuf nevfel

Hocam çok iyidi disiplinliydi, kısacası baya iyi hocaydı onun öğrettiği matematik sayesinde ortaokulda hiç çalışmadan sınavlardan 85+ aldım, canım hocam

2023:07:15 14:24:02
Zeynep Garfield

Zeynep Garfield

Bu sene okul çok ilgisiz,anaokuluna kızımı yazdırdım, öğlenci olarak.gecen sene açılmadan önce mesaj gelmişti bu gün bilgi almak için okul bile açık değil.

2016:09:17 12:12:54
Dilek Hasanbaşoğlu

Dilek Hasanbaşoğlu

Okul çok güzel mezuniyet törenide çok guzeldi

2023:06:08 17:51:16
Beyazıt Eroğlu

Beyazıt Eroğlu

2.sınftan 4. sınıfa kadar bu okuldaydım ve şu an 6.sınıfım okulumu gerçekten çok özledim mezuniyet törenim çok güzel geçti 💙

2021:04:07 09:58:03
Mete ÖZCAN

Mete ÖZCAN

Oğlum bu okuldan mezun oldu, okul binası yeni olmasına rağmen çocukların spor imkanı yok.

2017:04:07 13:52:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı