Gençosman PTT Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Gençosman PTT Müdürlüğü Bursa

Gençosman PTT Müdürlüğü, Bursa şehrinde hizmet veren bir posta ve telgraf teşkilatıdır. Müşterilere posta gönderme, paket servisi, fatura ödeme, kargo hizmetleri gibi birçok farklı hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Gençosman PTT Müdürlüğü, uzun yıllardır Bursa şehrinde hizmet vermektedir. Köklü bir geçmişe sahip olan bu kuruluş, şehirdeki posta ve telgraf ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuştur.

Fiyat Politikası

Gençosman PTT Müdürlüğü, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, sunulan hizmete ve gönderinin özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir posta hizmeti
  • Kapsamlı kargo servisi
  • Fatura ödeme ve diğer bankacılık işlemleri
  • Paket servisi ve taşımacılık hizmetleri
Gençosman PTT Müdürlüğü, kaliteli hizmet anlayışı ve geniş hizmet yelpazesi ile müşterilerin tercih ettiği bir kuruluştur. Güvenilirlikleri ve hızlı hizmetleri sayesinde her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadırlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Gençosman PTT Müdürlüğü Yorumlar - 1

user254084

Bursa Gençosman PTT Müdürlüğü Posta Ofisi oldukça hızlı ve güler yüzlü hizmet veren bir kuruluş. Personelleri işlerini titizlikle yapıyor ve her zaman yardımcı olmaya hazır bir şekilde karşılıyorlar. Posta işlemlerimde herhangi bir sorun yaşamadım ve her seferinde memnun kaldım. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir PTT şubesi.

30 Temmuz 2024
Selen Yurdal

Selen Yurdal

Adreste olmama rağmen kargomu ulaştırmadılar ben gidip alacakmışım böyle şey mi olur ya arama bile yapılmadı arıyoruz açıp konuşmuyorlar ben böyle rezalet bi işletme görmedim yazıklar olsun

2024:01:15 12:25:25
Hatice Demir

Hatice Demir

Rezilliğin üst sınırı , kargo dagıtımda dıyor gelmıyor 2 dk sonra teslım edılemedı dıye meesaj gelıyor , ertesı gun dağıtıma cıktı denılıyor evde beklememıze rağmen gelmıyor geldık gösterıyor

2023:04:03 11:26:58
Hasan Abanoz

Hasan Abanoz

65 yaş üstü babamın ilaçları için evraklarını neden alamıyorum? Ama tüm evraklarını ben dolduruyorum gonderiyorum imzalıyorum ama ne hikmetse şubeden alamıyorum evliyim kendi adresime verilen babamın evrağını alabiliyorum orada neden sorun çıkmıyor büyük skandal.!

2022:12:08 17:40:30
F. S.

F. S.

Şube düzenli ve kargoları takip eden bey oldukça yardımcı oldu.

2023:06:12 08:32:08
ŞADAN SARNIK

ŞADAN SARNIK

POSTA TELEFON TELGRAF...BİR SAATTİR TELEFONLA BÜTÜN BURSA ŞUBELERİNİ ARADIM.AÇMIYORLAR...ALLAH SİZİ NASIL BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN... GEREKSİZ İNSANLAR...

2022:11:11 12:35:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı