Özlüce Ptt Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Bursa Özlüce Ptt Merkezi

Özlüce Ptt Merkezi, Bursa şehrinde bulunan bir posta ve telgraf teşkilatıdır. Müşterilere posta gönderme, paket servisi, fatura ödeme gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Özlüce Ptt Merkezi, Türkiye'nin genel posta hizmetlerini yürüten PTT'nin bir şubesi olarak faaliyet göstermektedir. Yıllardır Bursa halkına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Posta gönderim ücretleri standart PTT fiyatları üzerinden belirlenmektedir.
  • Paket servisi için kilo ve boyuta göre değişen fiyatlar uygulanmaktadır.
  • Fatura ödeme hizmeti için ek bir ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Kolay ulaşılabilir konumda bulunması
  • Hızlı ve güvenilir hizmet sunması
  • Profesyonel ve yardımsever personeli
Özlüce Ptt Merkezi, Bursa'da posta ve paket gönderiminde güvenilir bir seçenektir. Hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Özlüce Ptt Merkezi Yorumlar - 1

user254052

Bursa Özlüce Ptt Merkezi Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli hizmet veren bir şubedir. Personelleri güler yüzlü ve yardımseverdir. Kargo gönderim işlemleri oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Şubede herhangi bir sıra beklememe gibi bir durumla karşılaşmadım. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyim yaşadım.

30 Temmuz 2024
Ömer Cansabuncu

Ömer Cansabuncu

Gelmeyen kargoyu gelmiş gibi işaretleyip bırakılmayan haber kağıdını bırakmış gibi yapıp giden, bir daha teslimata gelmeyen, telefonları açmayan, her zaman bizi mağdur durumda bırakan bi şube, bir sistem...

2023:10:21 15:26:06
Blg Akn

Blg Akn

Dağıtıma çıktı mesajı geliyor aradan 20dk geçiyor adreste bulunamadı kağıt bırakıldı yalanıyla bir mesaj daha geliyor. Tüm gün evdeydim dairem giriş kapısına bakıyor ve ptt görevlisini hiç görmüyorum. Mecburen şubeye gidip teslim almak durumunda kaldım. Şube de adresime hiç yakın değil bu arada. İnsanları boş yere mağdur etmek neden, kağıt bırakmışsınız güya o kağıt nerede.

2023:01:19 22:58:14
Nese Kaya

Nese Kaya

14 Şubat 2023 tarih saat 14.10 da Hgs için Bursa Nilufer Özlüce PTT ye gittim. İlgili bayan memur sorumuza sesini yukselterek cevap verdi. Kadin memura yakışmayan bir davranıslarda. Bu sözü uzerine ilgili kuruluşa şikayetimi bildireceğim.

2023:05:23 14:26:03
gazanfer türk

gazanfer türk

Karşılaşabileceğiniz en berbat, işini hiç ciddiye almayan bir kargo firması. 30 Eylülde, İstanbul'dan verilen bir paket, 1 Ekimden beri geldiği Nilüfer PKDM'de beklemektedir. Ne zaman teslime çıkacağı da meçhul. Başka bir özel kargo firması olsa çoktan teslim edilmişti. Müşteri memnuniyetini önrmsiyorsanız asla PTT kargoyla çalışmayın.

2022:10:05 07:41:54
Gkç K.

Gkç K.

Ptt den yüzlerde kişi işten çıkarıldı, meclise bile taşındı bu konu. Ptt satıldıktan sonra bu hale geldi. Çalışanlar zaten kadrolu değildi, biraz araştırma yaptıktan sonra bende çalışanlara hak verdim.3 kuruşa çalışanı değil, ptt yi bu hale getirenlere kızmak daha adilce olur.

2022:10:03 09:06:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı