Özel Harekat Şube Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Bursa Özel Harekat Şube Müdürlüğü

Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Bursa şehrinde güvenlik ve huzurun sağlanması amacıyla özel eğitim almış polis personellerinden oluşan bir birimdir. Bu birim, özellikle riskli operasyonlarda, terörle mücadelede ve suçla mücadelede etkin bir rol oynamaktadır.

Tarihçe

Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehrin güvenliği için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün hizmetleri devlet tarafından finanse edilmektedir ve vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Özel eğitim almış ve donanımlı personel
  • Yüksek teknoloji ekipmanlar
  • Hızlı ve etkili müdahale yeteneği
Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Bursa şehrinin güvenliği için gece gündüz demeden çalışan, özel eğitimli personellerden oluşan bir birimdir. Güvenlik konusunda en üst düzeyde hizmet sunan bu birim, şehirdeki huzur ve güvenliğin sağlanmasında önemli bir rol oynamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Özel Harekat Şube Müdürlüğü Yorumlar - 1

user253912

Bursa Özel Harekat Şube Müdürlüğü Polislerinin profesyonelliği ve disiplini gerçekten takdire şayan. Görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiriyorlar ve halkın güvenliği için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Eğitimli ve donanımlı bir ekip olduklarını her zaman gösteriyorlar. Bursa halkı için gerçekten güven verici bir birim olduklarını düşünüyorum.Puan : 5

29 Temmuz 2024
haydar yanbasmaz

haydar yanbasmaz

polis ve askerime herdaim 5 yıldız. rabbim ahlakı ve edebi ile çalışan emniyet güçlerimizi korusun

2021:03:06 15:46:14
Yusuf Kibar

Yusuf Kibar

Allah özel harekatçıların yar ve yardımcınız olsun. 🐺

2020:03:13 11:50:46
TRg Myd

TRg Myd

2020:06:04 07:35:59
Şafak

Şafak

2021:08:11 22:48:09
Hakan Bulga

Hakan Bulga

2022:05:28 14:22:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı