KARYAPI ISI SİSTEMLERİ DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

KARYAPI ISI SİSTEMLERİ DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ - Bursa

KARYAPI ISI SİSTEMLERİ DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ, Bursa şehrinde 20 yıldan fazla bir süredir faaliyet gösteren bir mühendislik firmasıdır. Firmamız, doğalgaz tesisatı, ısıtma sistemleri, sıhhi tesisat ve havalandırma sistemleri konularında uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Firma, 2000 yılında Bursa'da kurulmuş olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyim ve uzman kadromuz ile sektörde öncü firmalardan biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

KARYAPI ISI SİSTEMLERİ, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Her bütçeye uygun çözümler sunarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun fiyatları sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli malzeme ve ekipman kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri odaklı çalışma prensibi
KARYAPI ISI SİSTEMLERİ DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ'yi tercih etmeniz için en önemli sebeplerden biri, uzman kadromuzun kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemdir. Siz de doğalgaz tesisatı veya ısıtma sistemleri konusunda profesyonel bir hizmet almak istiyorsanız, bize güvenebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi KARYAPI ISI SİSTEMLERİ DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Yorumlar - 1

user253872

Karyapı Isı Sistemleri doğalgaz tesisatı konusunda gerçekten uzman bir firma. Hem hızlı hem de kaliteli bir hizmet aldım. Tesisatçılar işlerini titizlikle yaptılar ve sorunsuz bir şekilde tamamladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Temmuz 2024
OSMAN AYDIN

OSMAN AYDIN

Bu firmanın reklamını görmedim hiç bir yerde ilk başta sıcak bakmıyorum lakin sonradan anladım ki yaptıkları güzel işçilik ile ve yaptığı projelerle bursagazda ve bursa genelinde yaptığı ün ile Bursa'nın lideri olduğunu öğrenmiş oldum işimi yaptırdım hiç bir şekilde sorun sıkıntı yaşamadım gaz im beklediğimden erken açıldı. verdikleri hizmetten dolayı bütün ekip Arkadaşlarına teşekkür ediyorum. İyiki varsınız Kar yapı ailesi 😊

2024:01:12 11:25:37
Bülent Atmaca

Bülent Atmaca

2 dairenin doğal gaz tesisatını yaptırdım çok memnun kaldım.kaldı ki mahallede yaklaşık 10-15 dairelerinde aynı firmadan yaptırdık buda memnuniyetin göstergesi sanırım.Güray beye ilgi ve alakadan dolayı teşekkürler.

2024:01:12 10:35:29
Mehmet Dogru

Mehmet Dogru

Öncelikle Güray bey ve ekibinden çok memnun kaldık işinde profesyonel bir ekip vermiş oldukları hizmetten dolayi çok teşekür ederim ayrıca önermiş olduğu IMMERGAZ kombiden dolayida ayrıca teşekkürlerimizi sunar hayırlı işler dilerim.

2024:01:12 10:24:18
GÜRKAN AYDEMİR

GÜRKAN AYDEMİR

Kesinlikle uzak durulması gereken bir yer. Tüm işlerinizi taşerona yaptırır, bu da yetmez gibi denetleme vs. kesinlikle yapmaz. Sadece sözleşme işlerini kendisi halleder. Doğal gazınız açılıp parasını aldı mı da işinin arkasında durmaz. Hatta telefonlarınıza bile çıkmaz. Piyasada 3 lira olan şeyi 5 liraya göz göre göre satmaktan da haya etmez. İşi alana kadarki ilgisine lütfen aldanmayın. Naçizane tavsiyem üç beş kuruşunuza kıyın, daha kurumsal firmalarla çalışın. Bu tip yerlere prim vermeyin. İlla ki böyle bir yerle çalışacaksanız da muteahhitliğe soyunup siz götürü verin bu adamlara da sadece projenizi çizdirin en azından paranızın yarısı cebinizde kalır. Çünkü günün sonunda bu adamların yaptığı da bu. Allah kimseyi böyle esnafların eline düşürmesin.

2023:12:30 16:32:58
İsmail Mikail Çandır

İsmail Mikail Çandır

Adamlar aşmış 1 günde evin hem kolon hemde iç gaz tesisatini çektiler petek ve kombi montajını bile yaptılar bu kadar hızlısını hiç görmedim İzzet bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum

2024:01:12 11:48:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:00–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:00–18:30
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı