Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bursa şehrinde halkın güvenliğini sağlamak ve suçla mücadele etmek amacıyla hizmet veren bir kuruluştur. İlçe genelinde polis hizmetlerini yürüten bu müdürlük, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için 24 saat görev yapmaktadır.

Tarihçe

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bursa'nın en büyük ilçesi olan Osmangazi'de 1970 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana ilçe sakinlerine hizmet veren müdürlük, teknolojik gelişmeleri takip ederek güvenlik hizmetlerini sürekli olarak güncellemektedir.

Fiyat Politikası

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetleri ücretsizdir. Vatandaşlar, herhangi bir ücret ödemeden polis hizmetlerinden faydalanabilirler.

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet veren bir kuruluş
  • Teknolojik altyapısı güçlü bir emniyet müdürlüğü
  • Profesyonel ve deneyimli polis personeli
Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, halkın güvenliği için gece gündüz demeden çalışan bir kuruluştur. Profesyonel ekibi ve güçlü altyapısıyla vatandaşların güvenliğini sağlamak için her türlü çabayı göstermektedir. Bu nedenle tercih edilmesi gereken bir emniyet müdürlüğüdür.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Yorumlar - 1

user253870

Bursa Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri çok profesyonel ve işlerini titizlikle yapan bir ekip. Toplumla iyi iletişim kurmaları ve halkın güvenini kazanmaları takdire şayan. Her zaman halkın huzur ve güvenliği için ellerinden geleni yapıyorlar. Güvenilir ve etkili bir hizmet sunuyorlar.

29 Temmuz 2024
elif çelenk

elif çelenk

Aradığınızda gelmeyen , gelsede bir anlamı kalmayan....Sıklıkla Elmasbahçeler Mahallesi gibi Bursa'nın tam merkezinde olan bir mahallede gece üçlere kadar yüksek ses ile yapılan düğünler, gelin alma, tavuk alma gibi son derece rahatsız eden eylemler olduğu halde polis ya gelmiyor yada olay bitince geliyor. Böyle bir trajedi... Lütfen olay bitmeden başlangıcında gelin ki bir anlamı olsun...

2021:08:14 22:50:26
mustafa dülger

mustafa dülger

merhaba 2005 model doblo marka engelli üzerimde 25 mayıs 2020 fenli maynesi var götüremezsem ceza yermiyim ve ceza ne olur teşekkür ederim.

2020:04:19 13:28:30
Mustafa Yeni

Mustafa Yeni

Merkezde ihtiyaca cevap veren ulasimi kolay olan bir resmi kurum.

2017:02:08 11:04:11
Metin GEZER

Metin GEZER

Hızlı hizmet

2017:02:14 11:02:42
Samet Özdemir

Samet Özdemir

2018:01:04 11:33:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı