Bursa Vatan Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Bursa Vatan Eczanesi

Bursa Vatan Eczanesi, Bursa şehrinde hizmet veren köklü bir eczane olarak bilinmektedir. 20 yıldan fazla bir süredir sağlık sektöründe faaliyet gösteren eczane, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Bursa Vatan Eczanesi, 2000 yılında açılmış olup, o günden bu yana şehirdeki en güvenilir eczanelerden biri haline gelmiştir. Yıllar içinde tecrübe ve uzmanlık kazanan eczane, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için sürekli olarak kendini geliştirmektedir.

Fiyat Politikası

Bursa Vatan Eczanesi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Eczane, her bütçeye uygun çeşitli fiyat seçenekleri sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir ürünler
  • Uygun fiyat politikası
  • Deneyimli ve uzman personel
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Bursa Vatan Eczanesi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar, deneyimli personel ve hızlı hizmet gibi özelliklerle müşteri memnuniyetini ön planda tutan eczane, sağlık sorunlarınızda size yardımcı olmak için her zaman hazırdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Yıldırım Bursa Vatan Eczanesi Yorumlar - 1

user253756

Bursa Vatan Eczanesi oldukça güler yüzlü ve ilgili çalışanlara sahip bir eczane. İhtiyacım olan ilacı hızlı bir şekilde bulup, bana yardımcı oldular. Eczane oldukça temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Temmuz 2024
Murat Alpay

Murat Alpay

Tam anlamıyla esnaf insanlar yardımcılarEllerinden gelen yardımı kolaylığı yapıyorlar

2023:08:29 22:40:12
selen Koraltan

selen Koraltan

Çok zula bir yerdeydi. Bulmam zor oldu. Arabası olmayan insanlara Allah yardım etsin. Eczanenin çalışanlarında sorun yoktu. Sadece konumu sıkıntılıydı.

2023:02:18 08:14:19
EKSPERTİZ360

EKSPERTİZ360

İlgililer teşekkür ederiz

2021:06:06 22:34:29
ibrahim ÇOLAK

ibrahim ÇOLAK

Önce sağlık

2018:02:21 20:55:48
Bader Alelaj

Bader Alelaj

Eczacı Furkan Kaya'ya teşekkür ederiz

2023:07:22 16:27:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı