Eforfiz Sağlıklı Yaşam Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bursa Eforfiz Sağlıklı Yaşam Merkezi

Eforfiz Sağlıklı Yaşam Merkezi, Bursa şehrinde sağlık ve spor alanında hizmet veren bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan merkez, uzman eğitmenler eşliğinde fitness, pilates, yoga, zumba gibi çeşitli grup dersleri sunmaktadır. Ayrıca, kişiye özel antrenman programları ve beslenme danışmanlığı da sağlanmaktadır.

Tarihçe

Eforfiz Sağlıklı Yaşam Merkezi, Bursa'nın önde gelen spor merkezlerinden biri olarak 2005 yılında hizmete açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana, binlerce kişiye sağlıklı yaşam konusunda rehberlik etmiş ve destek olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Grup dersleri için aylık paketler mevcuttur.
  • Kişiye özel antrenman programları için farklı fiyatlandırma yapılmaktadır.
  • Beslenme danışmanlığı hizmeti ücretlidir.

Önemli Özellikler

  • Uzman eğitmenler eşliğinde kaliteli hizmet sunulmaktadır.
  • Geniş ve modern spor salonu ekipmanları bulunmaktadır.
  • Farklı fitness programları ve grup dersleri mevcuttur.
Eforfiz Sağlıklı Yaşam Merkezi, sağlıklı yaşam konusunda uzman kadrosu ve geniş hizmet yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir merkezdir. Burada hem bedensel hem de zihinsel sağlığınıza önem verilir ve size en uygun programlar sunulur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Eforfiz Sağlıklı Yaşam Merkezi Yorumlar - 1

user253748

Fizyoterapistlerin deneyimli ve profesyonel olduğu bir merkez. Tedavi sürecimde bana çok yardımcı oldular ve ilgileri beni çok memnun etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Temmuz 2024
Özlem Özben

Özlem Özben

9 yaşındaki oğlumun skolyoz tedavisi için 2 ay önce Eforfiz'e başladık ve bu süre zarfında çok güzel ilerledik. Özellikle Ayşe hocamıza sevecen ,samimi ve sabırlı yaklaşımı için çok teşekkür ederiz.

2023:12:08 07:15:43
Engin Güneş

Engin Güneş

Skolyoz tedavisi egzersizleri için Layika hanıma iki yıldır gidiyoruz. Çok memnunuz. İşini profesyonelce yapıyor ve hastasını çok yakından takip ediyor. Egzersizler ile çok iyi gelişmeler kaydettik.

2023:12:26 14:19:01
Sevim

Sevim

Eforfiz merkezinde aldığım terapi esnasında benimle ilgilenen sevgili hocam Esra Yeşilyurt'a çok teşekkür ederim. Onu tanıdığım için bana yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum 🙏 sıcak enerjileri ve güler yüzlü yaklaşımları ile kendimi daha rahat hissettirdiler.

2023:11:29 11:23:03
Olga Tüba ÇELİKTEN

Olga Tüba ÇELİKTEN

Eforfiz'de pilatese gidiyorum. Çiğdem Hanım güler yüzle karşılar, isteklerinizi elinden geldiğince yerine getirmeye çalışır. Esra öğretmenim (fizyoterapistim), harikadır. Egzersizleri yaparken en küçük yanlışımı farkeder ve duruşumu düzeltir. Dersler çok keyifli geçer. Zamanın nasıl geçtiğini anlamam. Bel ve boyun fıtığım var , 30. seansımı bitiriyorum ve seansların faydasını görmeye başladım.

2024:01:10 14:20:14
Sezin Tatallar

Sezin Tatallar

Öncelikle gerçekten çok ilgili ve neşe dolu, tedavim konusunda da gerçekten memnun olarak devam ettiğim bir yer. Bütün hocalarıma özellikle Saime Hoca’ma ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. 🫶🏻💜💙

2023:12:11 15:46:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı