Bursa Fizyoterapist Begüm Akkuş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Bursa Fizyoterapist Begüm Akkuş

Bursa Fizyoterapist Begüm Akkuş, Bursa şehrinde hizmet veren uzman bir fizyoterapisttir. Begüm Akkuş, uzun yıllardır fizyoterapi alanında deneyim sahibi olup, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Bursa Fizyoterapist Begüm Akkuş, 2005 yılında fizyoterapi alanında eğitim almaya başlamış ve o günden beri birçok hasta üzerinde başarılı sonuçlar elde etmiştir. Begüm Akkuş, Bursa'da birçok hasta tarafından tercih edilen bir fizyoterapisttir.

Fiyat Politikası

  • Fiyatlar, hizmetin türüne ve süresine göre değişmektedir.
  • Ödeme seçenekleri, nakit veya kredi kartı ile yapılabilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir fizyoterapist tarafından hizmet verilmesi.
  • Bireysel tedavi planları ve programları oluşturulması.
  • Modern ekipman ve tekniklerin kullanılması.
Bursa Fizyoterapist Begüm Akkuş'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzmanlığı, deneyimi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile size en iyi fizyoterapi hizmetini sunmaktadır. Sağlığınızı önemseyen bir fizyoterapist arıyorsanız, Begüm Akkuş sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Nilüfer Bursa Fizyoterapist Begüm Akkuş Yorumlar - 1

user253612

Begüm Akkuş Fizyoterapist ile çalıştım ve gerçekten çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde bana çok yardımcı oldu ve profesyonel yaklaşımıyla güven verdi. Kendisi alanında uzman ve işini severek yapan bir fizyoterapist. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Temmuz 2024
Ece İLGAROĞLU

Ece İLGAROĞLU

Çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor. Sıkılmadan tüm sorularıma cevap verdi ve tedavimi uyguladı. Bilgisi, samimiyeti ve ilgisiyle herkese tavsiye ederim.

2023:11:30 17:10:02
özge çavuşoğlu

özge çavuşoğlu

Spora olan önyargim kırıldi diyebilirim, Begüm hanim cok ilgili ve isinde profesyonel birisi.fizik tedavi sureci boyunca agrilarimda gozle gorulur azalma oldu.Tavsiyemdir💪🏻♥️

2024:01:14 10:16:01
Firdes Taşkın

Firdes Taşkın

Fizyoterapistim Begüm Akkuş sayesinde artık ağrı kesici kullanmak zorunda kalmıyorum. Ağrılarımla birebir ilgilendi ve sorunlarım ortadan kalktı. Güler yüzü her duruma olumlu yaklaşımıyla seansları keyifli ve sürdürülebilir geçiyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum herkese tavsiye ederim.

2024:01:14 10:19:43
Ezgi İlgaroğlu

Ezgi İlgaroğlu

Sınav senesinde sürekli masada ders çalışmaktan boyun ve sırt ağrılarım çok artmıştı. Bir tanıdığımın önerisiyle gittim ve çok memnun kaldım. Güleryüzü samimiyeti ve bilgisi ile ağırlarım azaldı. Tedavi ve masajlar ile gerçekten çok iyi güvenilir bir fizyoterapist herkese öneririm. Ayrıca çok cana yakın çok sevdim :)

2024:01:03 14:20:23
Begüm Kurtuldu

Begüm Kurtuldu

Kendisi harika bir doktor ,güler yüzlü. Samimiyetine inandığımız , bilgisiyle bizi etkileyen sanki ailemizden biri gibi 💫🤍

2023:11:30 14:01:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı