Karabulut Otoparkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Bursa Karabulut Otoparkı

Bursa Karabulut Otoparkı, şehrin merkezi konumunda bulunan ve araçlarını güvenle park etmek isteyen müşterilere hizmet veren bir otoparktır. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır Bursa'da hizmet vermektedir.

Fiyat politikamız oldukça uygun ve rekabetçidir. Günlük, haftalık ve aylık park ücretleri ile müşterilerimize esnek seçenekler sunmaktayız. Ayrıca abonelik sistemi ile düzenli olarak otopark hizmetinden faydalanmak isteyen müşterilerimize özel indirimler sunmaktayız.

  • 24 saat güvenlik kameraları ile izlenen otopark alanı
  • Engelli park alanları ve asansörü bulunan kolay erişilebilirlik
  • Araç yıkama ve bakım hizmetleri
  • Çocuk oyun alanı ve dinlenme alanları

Bursa Karabulut Otoparkı, güvenli ve konforlu otopark hizmeti sunan bir işletmedir. Uygun fiyat politikası, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile tercih edilmektedir. Araçlarını güvenle bırakmak isteyen herkesi bekliyoruz.

Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Karabulut Otoparkı Yorumlar - 1

user253556

Bursa Karabulut Otoparkı oldukça geniş ve düzenli bir otopark. Araç park etme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca otoparkın güvenliği de oldukça iyi düzeyde. Ancak bazen otoparkın dolu olması nedeniyle yer bulmak biraz zor olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

29 Temmuz 2024
ᎽᎯ ᏃᎬᏁ /يہزنہ

ᎽᎯ ᏃᎬᏁ /يہزنہ

Bazen çok fazla trafik oluyor ve bariyerdeyseniz arabanızı park ederken kendinizi rahat hissetmiyorsunuz.

2018:04:29 07:08:10
Mohammad Abdalrhman

Mohammad Abdalrhman

Özellikle turistler için fiyatları aldatmaya çalışan agresif personele sahip çok kötü bir restoran

2017:04:28 07:15:07
جابر المري

جابر المري

2019:02:20 20:48:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı