Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Bursa ONUR TANK PET MARKET

ONUR TANK PET MARKET, Bursa şehrinde evcil hayvan sahiplerine hizmet veren bir pet markettir. 2005 yılında kurulan işletme, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

ONUR TANK PET MARKET, kurulduğu günden bu yana evcil hayvan sahiplerine en kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, sektördeki deneyimini her geçen gün arttırarak müşterilerine daha iyi hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

ONUR TANK PET MARKET, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Her bütçeye uygun ürün seçenekleri sunan işletme, kaliteyi hesaplı fiyatlarla müşterilerine sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli markaların ürünleri
  • Uygun fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
ONUR TANK PET MARKET'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile evcil hayvanlarınızın ihtiyaçlarını karşılamak için en doğru adres ONUR TANK PET MARKET olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi ONUR TANK PET MARKET Yorumlar - 1

user253464

Çok geniş bir ürün yelpazesi bulunan bir mağaza. Hem evcil hayvan sahipleri hem de evcil hayvanları olanlar için her türlü ihtiyaca cevap verebilecek ürünler mevcut. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Temmuz 2024
Mehtap Doğan

Mehtap Doğan

2,5 yıl önce sizden scottish bir yavru aldık ve tabi çok sevdik gözümüz gibi baktık.Ama tabi birşeyi atlamisiz.Dogustan gelen bir hastalığı varmis hiç hastalık belirtisi göstermedigi için ultrason çektirmek hiç aklımıza gelmedi yavrucuğum ani bir nefes darlığı ile ameliyat gününü bekleyemeden öldü. Hiçbiriniz satarken bu kapsamda bir kontrol yapmiyorsunuz. O yüzden veteriner kontrolünden geçti yok kapsamlı muayene falan yazıp insanları kandırmayın. Verirken en azından bunu söyleyin ki insanlar tedavi yolu arasin

2022:01:16 22:32:01
Can Kardeşler

Can Kardeşler

Hasta, pireli british shorthair kedi almışız 😔 aldığımız andan itibaren sürekli halsiz, hasta bi haldeydi. Veterinere götürdük enfeksiyon olduğunu söyledi. Pireleri için de veteriner bir sokak kedisinden daha fazla pire var dedi. Çok çok üzücü, bakımlarının doğru düzgün yapılmadığı belli. Ciddi ihmal var. Hayvanın çektiği acıya üzülüyorsun ayrıca +500 tl da maddi külfeti oldu.

2019:08:20 09:59:59
Oguz Okcn

Oguz Okcn

Köpek almayı çok istiyordum ve bulunduğum şehirde bu mümkün değildi İnternet sitelerine de güvenmek tahmin edeceğiniz üzere pek kolay değil fakat Onur Tank Pet Market Golden köpeğimi sorunsuz bir şekilde bana yolladı 5 yıldızı hakediyor. Onlara çok teşekkür ediyorum.

2019:10:10 09:12:05
Hasan Meydan

Hasan Meydan

Burasadan rizeye (1200 km) uzaklıkta olmasına rağmen golden cinsi köpeğim sapa sağlam bir şekilde teslim edildi ayrıca hayvanlar hakkında gerekli bütün bilgiye sahipler ve de en önemlisi GÜVENİLİR İnsanlar aklınızda en ufak tereddüt ve soru işareti olmasın

2018:06:15 07:13:25
BFF GARAGE Recep Şahin Güler

BFF GARAGE Recep Şahin Güler

Bursa da pet market olarak en güzel en elit mekanlardan bir tanesi çalışanları ve sahibi Onur bey çok ilgili ve alakalı hayvanlar genel bakımı ve kontrolleri tam 2 ayrı zamanda 2 ayrı köpek aldım biri maltes 1i terrier hiç sorun yaşamadım ve hayvanların herşeyi tam üzerindekş chip lerden takip ediliyor gerçekten güzel uygun bir yer tavsiye ederim

2019:09:04 20:03:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı