Macera Bursa

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Bursa Macera Bursa

Macera Bursa, Bursa şehrinde macera tutkunlarına yönelik bir eğlence merkezidir. İşletme, ziyaretçilere heyecan dolu aktiviteler sunarak unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Macera Bursa, 2015 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana macera tutkunlarının ilgisini çekmeyi başarmıştır. Sürekli olarak yenilenen ve gelişen aktiviteleri ile müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 50 TL
  • Öğrenci indirimi: %20
  • Grup indirimi: %30 (10 kişiden fazla gruplar için)

Önemli Özellikler

  • Dağcılık duvarı
  • Orman macerası parkuru
  • Paintball alanı
  • Yüksek ip parkuru
Macera Bursa, farklı aktiviteleri ve uygun fiyat politikası ile her yaştan macera tutkununa hitap etmektedir. Profesyonel eğitmenler eşliğinde güvenli bir ortamda eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Macera Bursa Yorumlar - 1

user253436

Bursa Macera Bursa Park, harika bir eğlence ve macera deneyimi sunuyor. Parkın içinde birçok farklı aktivite bulunuyor ve her yaşa hitap eden etkinlikler mevcut. Özellikle zip-line ve tırmanma duvarı gibi adrenalini yükselten aktiviteler oldukça keyifliydi. Ayrıca parkın temiz ve düzenli olması da memnuniyet vericiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

29 Temmuz 2024
kadir okumus

kadir okumus

Park alanında; 34 farklı türden 233 bin çiçeğin bulunduğu çiçek bahçesi, yürüyüş yolları, eğitici doğal çocuk oyun ve egzersiz alanları, tematik parkı, kafeteryası ve doğal dokuya uyumlu kent mobilyaları bulunuyor. Masal Bahçesi; 22 adet tema ve masal dinleme alanından oluşmaktadır. Giriş ücretsiz ,cami var temiz ,wc var temiz aile ile gelinecek bir ortam

2023:09:22 08:53:51
Akın BİLEK

Akın BİLEK

Çok güzel düşünülmüş bir park...İnsanımızın kaliteli kullanım konusunda eğitime ihtiyacı var. Park süper. Çok beğendik. İçindeki bölümler tatlıydı. Kafeterya biraz daha geliştirilebilir.

2023:10:28 13:57:06
Akgun Toprak

Akgun Toprak

Park çok güzel. Özellikle çocuklar için çok iyi. Bir sürü çizgi film karakteri ve obje yapılmış. Güzel bir çocuk parkı var. Peyzaj çiçekler gayet güzel. Çimlere oturmak piknik yapmak yasak diye eleştirenler olmuş. Buna izin verseler 1 ay sonra orası çorak bir araziye dönüşür. Bizim millet orayı mahfeder. Yerler çekirdek kabuğu çöp dolar. Hatta mangal yapmak da ister. Gerek yok böyle şeylere. İnsanlar gelsin gezsin yeme içme için tesis var. Dağ başı değil istersen dışarıda ye iç. Ben piknik yapılmasına izin verilmemesini destekliyorum. Sosyo kültürel ortamı çok da iyi sayılmaz. İnş 3 aya o çiçeklerin çimlerin canına okumazlar.

2023:08:07 11:23:23
Özlem Toz

Özlem Toz

Ben ve ailem çok beğendik çok eğlendik değişik yer keşfetmek resim çekinmek için gittik amacımız güzel anılar biriktirmekti bizim için güzel oldu masal kahramanlarin olduğu yer ve çiçeklerin oldugu bahçe ücretsizdi güvenlik görevlileri hep geziyor kafesine uğramadık bilmiyorum diğer aktivite yeri ücretliymis

2023:10:11 22:05:34
Hamza Akguloglu

Hamza Akguloglu

Hafta sonu gitmeniz pek önermem,(kalabalık çünkü)ama çocuklar için güzel aktivitesi olan bir yer manzarası da muhteşem eski masal ve çizgi film kahramanlarının olduğu bir yer ve bir de çiçek bahçesi mevcut yeme içme yerleri kafesi mescidi lavabosu aklınıza ne geliyorsa var ve çoğu yerinede ücretsiz girilebiliyor otopark ücretsiz yapandan Allah razı olsun inşallah böyle güzel şeylerin devamı gelir..

2023:10:27 13:46:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–21:30
  • Salı 11:00–21:30
  • Çarşamba 11:00–21:30
  • Perşembe 11:00–21:30
  • Cuma 11:00–21:30
  • Cumartesi 11:00–21:30
  • Pazar 11:00–21:30

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı