Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Bursa Safari Pet Shop

Bursa Safari Pet Shop, Bursa şehrinde evcil hayvanlarınız için geniş bir ürün yelpazesi sunan bir pet shop'tur. 2005 yılında kurulan işletmemiz, uzun yıllardır müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Bursa Safari Pet Shop, evcil hayvan sahiplerine en iyi ürünleri sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümüş ve gelişmiştir.

Fiyat Politikası

İşletmemizde her bütçeye uygun ürün bulunmaktadır. Fiyat politikamız, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve yardımsever personel
  • Evcil hayvan sağlığına önem veren ürünler
Bursa Safari Pet Shop'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar ve profesyonel hizmet anlayışımızla evcil hayvanlarınızın ihtiyaçlarını karşılamak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Safari Pet Shop Yorumlar - 1

user253412

Bursa Safari Pet Shop Evcil Hayvan Mağazası'nda çok çeşitli ve sağlıklı evcil hayvanlar bulabilirsiniz. Mağaza temiz ve düzenli, çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Evcil hayvanlar için gerekli olan her türlü malzemeyi de buradan temin edebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Temmuz 2024
HrgLkn

HrgLkn

Korupark avm icinde bulunan magaza iki katli olup , ust katta kopek, kedi , papagan , muhabbet kusu , tavsan , gonzales ve malzemeleri , alt katta akvaryum adina neredeyse tum urunler bolca bulunmaktadir.Evime akvaryum kurulumu icin burayi tercih ettim.Akvaryumum vardi , buradan balik , dekor ve bitki aldim , gorevli arkadas evime kadar gelip kurulumu yapti. Cok memnun kaldim , isi uzmani oldugunu , hizli ve estetik kurulum ile gostermis oldu.Kurulumdan sonra teknik ve pratik destek icin ne zaman gitsem yardimci oluyor.Kendisine tesekkur ederim , son derece memnun kaldim .

2019:08:23 20:42:40
Özgü Beren Garip

Özgü Beren Garip

Tertemiz bir dükkan.Çalışan herkes güleryüzlü ve ilgili.Minik dostlarımızın bu kadar temiz ve özenli bakıldığı başka bir petshop’a denk gelmedim.Yıllardır güvenle alışveriş yaptığım bir yer

2022:02:01 20:56:09
EYLÜL SENA YOKUŞ

EYLÜL SENA YOKUŞ

Ben bu Petshop a hiç gitmedim de orada evcil tavşanlar yavru mu. Acil cevap verirseniz çok çok sevinirim.

2023:06:20 06:23:04
Emin Çam

Emin Çam

Hasta ve aşısız hayvan satıyorlar. Sattıkları kedinin mantar hastalığı taşıdığını anlaşmalı oldukları veteriner de bizden gizledi.Durumdan şüphelenip başka bir veterinere kontrole götürdüğümüzde gerçek ortaya çıktı.Arayıp durumu kendilerine söylediğimizde ise ithamda bulunamazsınız sözleşme imzaladınız diye bağırıp çağırmaya başladılar.Hem Tarım ve Orman Bakanlığı’na şikayette bulundum hem de hukuki süreç başlattım. Duruma alışkın olsalar gerek ki üste çıkarak istediğiniz yere şikayet edin diyorlar.Olayın takibini sürdüreceğime emin olabilirsiniz.

2022:06:17 18:16:18
NUKRO CHANNEL

NUKRO CHANNEL

Petshop sektöründe canlıya değer veren ve saygı gösteren kimse hayvan sağlığına garanti vermezken ücretle sahiplenilen orjinal cins hayvanlarını sağlık ve ırk garantili satarak sektöre yeni bir bakış açısı getiren, kaliteli ve güvenli hizmet veren güzel bir iş yeri. Güvenle hizmet alabilirsiniz. Teşekkürler Safari👏👏👏

2022:02:02 05:32:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:30
  • Cumartesi 10:00–22:30
  • Pazar 10:00–22:30

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı