Haydar Aliyev Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Bursa Haydar Aliyev Parkı

Bursa şehrinde bulunan Haydar Aliyev Parkı, şehrin en popüler rekreasyon alanlarından biridir. Park, ziyaretçilere açık hava etkinlikleri, spor alanları ve dinlenme alanları sunmaktadır.

Tarihçe

Haydar Aliyev Parkı, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2005 yılında hizmete açılmıştır. Park, adını Azerbaycan'ın eski Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'den almıştır.

Fiyat Politikası

Haydar Aliyev Parkı, ziyaretçilere ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Park içindeki aktiviteler ve spor alanları da ücretsiz olarak kullanılabilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Açık hava konserleri ve etkinlikleri
  • Bisiklet ve yürüyüş yolları
  • Piknik alanları ve çocuk oyun parkı
  • Çeşitli spor alanları (basketbol, futbol, voleybol)
Haydar Aliyev Parkı, doğayla iç içe bir ortamda dinlenmek ve spor yapmak isteyen herkes için ideal bir mekandır. Ayrıca düzenlenen etkinlikler ve konserlerle de ziyaretçilere keyifli zamanlar geçirme imkanı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Yıldırım Haydar Aliyev Parkı Yorumlar - 1

user253398

Bursa Haydar Aliyev Parkı, şehrin kalabalığından uzakta huzurlu bir atmosfere sahip bir park. Yeşillikler içinde yürüyüş yapabilir, banklarda oturup dinlenebilirsiniz. Ayrıca çocuk oyun alanları da bulunmakta. Parkın bakımı oldukça iyi ve temiz. Ancak biraz daha geniş oyun alanları olabilir düşüncesindeyim. Genel olarak keyifli bir park deneyimi yaşadım.

29 Temmuz 2024
EZEY Brtç

EZEY Brtç

Şehirden uzak, şehrin içinde yemyeşil her yer derenin sesi ve kuşların sesi huzur veriyor tabii hafta içi 😊 mescit ve wc var.Çocuk parkı ve büfe var. Dereye iniş var. Buz gibi tertemiz akan bir dere bayıldım.

2021:04:27 17:37:29
Beyhan

Beyhan

Şehre uzak olmayan, ulaşım olarak Bursa'nın merkezi olarak görülen kent meydanından , Osmangazi tıp merkezi arkasından kalkan Ertuğrul Gazi minibüsüne binerek bu parka gelebilirsiniz.Herhangibir mangal,tüp,ateş yapılmasına izin verilmiyor yasak,en doğrusu sanırım çok güzel bir yer,hali hazırda yiyecekler getirerek güzel bir piknik yapabilirsiniz.Her yerde banklar masalar var.Aracı olmayan için uzak yerlere gitmeye gerek yok bence alt kısımda dere ve gezilecek çok güzel bir doğa var.

2023:07:15 03:54:42
Parmenides “Parmenides”

Parmenides “Parmenides”

Ada cafe çok güzel. Uludağ'dan esen üfür üfür dağ havası esliginde derenin kenarında oturup çayınızı için. Çok uzaklara gitmeye gerek yok dedirtiyor. Bursa'nın o trafiğine girip doburcalara, Mudanyalara gitmeye üşenince buraya geliyor burası da iyiymiş niye gelmiyoruz ki dedirtiyor. Ben sevdim ortamını.

2023:06:27 22:05:35
Maide Eğilmez

Maide Eğilmez

İftar yapmak için gittik. Mangal yapanlar vardı ama çok sakin ve huzurluydu.

2023:04:16 00:22:56
Murat Yıldırım

Murat Yıldırım

Haydar Aliyev parkı artık sarhoşların mekanı oldu.Yazik oluyor guzelim parka

2023:11:11 12:22:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Yıldırım 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı