Bursaspor Kulübü Katlı Otoparkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Bursaspor Kulübü Katlı Otoparkı

Bursaspor Kulübü Katlı Otoparkı, Bursa şehrinde bulunan ve Bursaspor Kulübü'ne ait olan otoparktır. Bu otopark, Bursaspor taraftarları ve ziyaretçileri için hizmet vermektedir.

Tarihçe

Bursaspor Kulübü Katlı Otoparkı, 2005 yılında hizmete açılmıştır. Bursaspor taraftarlarının maç günlerinde rahatlıkla araçlarını park edebilmeleri için kurulmuştur.

Fiyat Politikası

Otoparkın fiyat politikası oldukça uygun ve rekabetçidir. Saatlik, günlük ve aylık park ücretleri mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Güvenli ve kapalı otopark alanı
  • Kolay erişilebilirlik
  • 24 saat hizmet vermesi
Bursaspor Kulübü Katlı Otoparkı, Bursaspor taraftarları için ideal bir park alanıdır. Güvenliği, uygun fiyatları ve merkezi konumuyla tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Bursaspor Kulübü Katlı Otoparkı Yorumlar - 1

user253392

Bursaspor Kulübü Katlı Otoparkı oldukça geniş ve düzenli bir otopark. Araç park etme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca otoparkın temizliği de oldukça iyi durumda. Ancak bazen otoparkın girişinde sıra olabiliyor ve beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

29 Temmuz 2024
Mazlum özçağdavul

Mazlum özçağdavul

Şehir merkezinde aracı güvenle park edebileceğiniz bir yer. İlk saat 30tl. Tek yıldızı asansörlerden kırdım. 2 tane 2 kişilik asansör var. Alt kattakiler aşağı inemeden yukarı geliyor. Hem oyalıyor, hem de 7 kat merdiven inmek zorunda bırakıyor

2023:11:21 21:44:22
Seher Erdem

Seher Erdem

Arabanızın anahtarını kesinlikle teslim etmeyin. Oraya park ettikten sonra Fransız pasaportlarımız, 2 marka gözlüğümüz artık yok. Ayrıca arabamın tüm ayarlarıyla oynanmış. Not: tarih cuma 11 Ağustos öğleden sonra 3-4 arası. Gerekli makamlara şikayette bulunacağım bilginize.

2023:08:17 18:10:57
Güney Yılmaz

Güney Yılmaz

Otoparkı Bursaspor özel bir firmaya sattı, evet hizmet kalitesi arttı yenilikler geldi plaka okuma sistemi gibi.. fakat aylık abonenin 170 tl den bir anda 300 tl ye yükselmesi hoş olmadı, fiyatlar abartılı fakat yine de merkezde iş gören bir otopark, aylık abonman mantığındansa kısa süreli acil parklanmalar için uygun bir yer. Ayrıca personeli Güler yüzlü ve anlayışlı insanlar.

2018:12:01 08:00:14
Kasım Koca

Kasım Koca

Tavan çok alçak. Aydınlatma yetersiz. Yolu ve park alanları çok dar. Üst katlarda yer bulunabiliyor. Fakat buna rağmen bursa merkezde park edip gezmeye gidilebilecek en uygun park yerlerinden biri.

2023:05:21 16:36:56
Mustafa Yilmaz

Mustafa Yilmaz

Ulu Camii ve Kozahan gibi yerlere gitmek için en uygun otopark.

2023:10:29 04:06:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı