Reşat Oyal Kültür Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Bursa Reşat Oyal Kültür Parkı

Reşat Oyal Kültür Parkı, Bursa şehrinde yer alan geniş bir yeşil alan ve dinlenme parkıdır. Park, ziyaretçilere doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Reşat Oyal Kültür Parkı, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2005 yılında hizmete açılmıştır. Park, şehrin kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için ideal bir dinlenme ve eğlence alanı olarak tasarlanmıştır.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

  • Park girişi ücretsizdir.
  • Park içinde yürüyüş ve koşu alanları bulunmaktadır.
  • Piknik yapmak isteyen ziyaretçiler için özel alanlar mevcuttur.
  • Oyun alanları çocuklar için eğlenceli aktiviteler sunmaktadır.

Neden Reşat Oyal Kültür Parkı Tercih Edilmelidir?

Reşat Oyal Kültür Parkı, şehir hayatından uzaklaşmak ve doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Ücretsiz girişi ve geniş yeşil alanlarıyla ziyaretçilere huzurlu bir ortam sunmaktadır. Ayrıca çocuklar için oyun alanları ve piknik alanlarıyla ailecek keyifli bir gün geçirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Reşat Oyal Kültür Parkı Yorumlar - 1

user253356

Bursa Reşat Oyal Kültür Parkı, şehrin kalabalığından uzaklaşıp doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenler için harika bir seçenek. Yeşillikler arasında yürüyüş yapabilir, çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca park içerisinde bulunan tesislerde oturup dinlenebilir, atıştırmalık bir şeyler yiyebilirsiniz. Ancak bazı alanlarda bakım gerektiren yerler olduğunu düşünüyorum. Genel olarak keyifli bir deneyim yaşadım.

29 Temmuz 2024
Mehmet Bozkır

Mehmet Bozkır

Reşat Oyal Kültür Parkı, şehrin gürültüsünden uzak, doğa ile baş başa kalabileceğimiz bir sığınak. Parkın içindeki ağaçların ve çiçeklerin çeşitliliği, özellikle bahar aylarında adeta görsel bir şölene dönüşüyor. Yürüyüş yaparken karşınıza çıkabilecek ördek havuzu ve minik köprüler, parkın içinde kısa süreliğine de olsa bir doğa turuna çıkmış hissi uyandırıyor.Çocuklar için ayrılmış oyun alanları, hem modern oyuncaklarla donatılmış hem de güvenlik açısından oldukça düşünülmüş. Spor yapmayı sevenler için belirlenen koşu ve yürüyüş parkurları, eşsiz manzaralar eşliğinde spor yapma fırsatı sunuyor. Ayrıca, park içerisinde yer alan kafeler ve dinlenme alanları, arkadaşlarınızla ya da ailenizle keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor.Kitap okuma alanlarının hemen yanında, su sesinin eşlik ettiği banklarda oturup kitap okumak, şehrin karmaşasından uzaklaşmak için birebir. Parkın temizliği, düzeni ve genel bakımı da takdire şayan. Bu özel mekanın oluşturulmasında ve korunmasında emeği geçen herkese minnettarım. Her ziyaretimde yeni bir detay keşfediyorum ve her seferinde buradan ayrılmak istemiyorum.

2023:10:02 22:31:52
Nezahat Ceyhun

Nezahat Ceyhun

Şehrin merkezinde içinde ailenizle vakit geçirebileceğiniz cafe restoran eğlence yerleri bulunan yürüyüş yapabileceğiniz güzel temiz biyer tavsiye ederim

2023:10:17 07:34:15
Ogün Özemre

Ogün Özemre

Biz karavanımız ile 3 gün konakladık. Güzel ve güvenilir bir yer. Tarihi yerlere yakın. 3 gün boyunca Bursayı gezdik. Ve akşam tekerlekli evimize geri döndük. Ayrıca parkın içerisinde wc restaurant cafeler müze lünapark gibi gezilecek pek çok yer var. Ancak son zabıtalar bizi uyardı karavanların çıkartılacağını söyledi. O yüzden karavancı dostların zabıtalardan bilgi almalarını öneririm.

2024:01:09 08:21:45
ramazan taş

ramazan taş

Çocuklar için gidip ailecek eğlendik çok güzel biyer. Binek otomobille giriş 20 lira, içerdeki oyuncaklara biniş kişi başı 20 liradan başlıyor. 0-5 yaş arası çocuklardan ücret almıyorlar. Eğlenceli biyer.

2023:07:08 20:38:38
zafer özgür

zafer özgür

Bursa'da 90lardan günümüze kalan nadir mekanlardan biri. Hem nostalji hem modernize edilmiş hali ile halen yoğunluğu devam ediyor.

2023:08:25 21:11:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:30–00:00
  • Pazar 08:30–00:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı