Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Kökten Yapı Dekorasyon Bursa

Kökten Yapı Dekorasyon, Bursa şehrinde faaliyet gösteren bir dekorasyon firmasıdır. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet veren firmamız, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Kökten Yapı Dekorasyon, 2010 yılında Bursa'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok başarılı projeye imza atmış ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

Firmamız, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Her bütçeye uygun çözümler sunarak müşterilerimizin beklentilerini karşılamayı amaçlıyoruz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Proje bazlı çalışma
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Kökten Yapı Dekorasyon'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibimiz, kaliteli malzeme kullanımımız ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ile hayalinizdeki dekorasyonu gerçeğe dönüştürmek için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Kökten Yapı Dekorasyon Yorumlar - 1

user253322

Bursa Kökten Yapı Dekorasyon Boyacı, evimi boyatmak için tercih ettiğim firma oldu ve gerçekten çok memnun kaldım. Profesyonel bir ekip tarafından hızlı ve temiz bir şekilde işlerini yaptılar. Renk seçiminde de bana yardımcı oldular ve sonuç harika oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Temmuz 2024
İbrahim Işık

İbrahim Işık

Evimizin mutfak, banyo ,boya badana tamir ve tadilat işleri için internette araştırma sonucu Kökten Yapı'yı bulduk. İyi ki bulmuşuz gerek iş ahlakı olsun gerek kaliteli işçilik her şeyi ile harika bir firma , kesinlikle herkese tavsiye ederim gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Evimizin yeni hali gerçekten süper oldu.Her isteğimizi yerine getiren , kararsız kaldığımız durumlarda fikir ve düşünceleriyle bize yol gösteren , her zaman pozitif ve çözüm odaklı olan Miktat Bey ve kıymetli ekibine çok teşekkür ederiz.

2021:06:26 21:07:04
Hakan Erdem

Hakan Erdem

Evimizin tadilat amaçlı parkesinden mutfak dolabına, banyosundan tuvaletine kadar A dan Z ye kadar işlerin tamamını KÖKTEN YAPI DEKORASYON firmasına verdim. Kapılarımın ustadadan kaynaklı montaj hatası durumu hariç yapmış oldukları bütün işlerden memnunum. Evimin tadilatını kısa sürede bitirdiğinden Tadilat sırasında Tasarımlarda en iyisi olacak şekilde fikir ve düşüncelerinden, artı kişilik saygınlığından dolayı. Sayın Mithat Bey'e teşekkür ederim. Her zaman önerebileceğim bir firma işin arkasında duruyorlar. 5 Yıldızı hakketmesine rağmen ben 3 veriyorum.!!

2020:09:19 17:28:12
Uğur Yavnık

Uğur Yavnık

Tadilatımızda Miktat Bey'den önce çalıştığımız ustalar ücretlerini almalarına rağmen yaptıkları işin arkasında durmayıp eksik teslimat sonrasında kaçtılar. Bundan dolayı tek tek ustalarla uğraşmak yerine anahtar teslim işler araştırma yöneldim, yaklaşık 40 günlük işimiz daha vardı, mevcut yapının üst katını komple Miktat Bey ve ekibine teslim etmeye karar verdik. İyi ki vermişiz, işinin arkasında duran son derece profesyonel ve titiz çalışan bir ekiple karşılaştık, biz çok memnun kaldık, KESİNLİKLE tavsiye ederim, sizi hiç üzmeyeceklerinden emin olabilirsiniz.

2019:09:01 12:19:48
Ayla Yavnik

Ayla Yavnik

Evimizi anahtar teslimi alıp eksiksiz ve özenle evimizi şahane hale getiren Kökten Yapı Dekorasyon'a teşekkür ederiz. Bursa'da en güvenilir zamanında teslim eden işinde başarılı en iyi firmadır. Herkese tavsiye ederiz.

2019:08:30 15:40:30
Ahmet Duran

Ahmet Duran

Evimize boya_badana, tamirat_tadilat işleri yaptırdık. A'dan Z'ye her şey ile ilgilendiler.Her isteğimizi dikkatle yerine getirdiler. Miktat Bey ve ekibi harika bir iş çıkardı. İyi ki evimizi onlara emanet etmişiz. Biz çok memnun kaldık. Allah razı olsun, işleri su gibi aksın inşallah.(Yine bir tadilat işim olursa yine onları arayacağım.)

2020:08:19 16:51:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı