Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Bursa Orhanlar Otomotiv

Orhanlar Otomotiv, Bursa şehrinde hizmet veren köklü bir otomotiv firmasıdır. 1990 yılında kurulan firma, uzun yıllardır sektörde kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Orhanlar Otomotiv, kurulduğu günden bu yana otomotiv sektöründe önemli bir yere sahiptir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, uzman kadrosuyla araçlarınızın bakım ve onarımını en iyi şekilde yapmaktadır.

Fiyat Politikası

Orhanlar Otomotiv, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlarımızı her zaman müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak belirlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Orhanlar Otomotiv'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadromuz, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamız ile aracınızı güvenle bize emanet edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Orhanlar Otomotiv Yorumlar - 1

user253158

Bursa Orhanlar Otomotiv Boyacı oldukça profesyonel ve titiz bir hizmet sunuyor. Arabamı boyattığımda sonuçtan çok memnun kaldım, işçilikleri gerçekten çok kaliteli. Ayrıca fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Temmuz 2024
Bentürk Özküçük

Bentürk Özküçük

Hüseyin ve Sinan Bey aracımın sol arka kapısındaki kolon sürtmesini çok temiz bir şekilde lokal boya ile onarıp seramik uygulaması yaptılar. Rötuşlük kısımları da düzelttiler. Herhangi bir ton farkı oluşmadı ve yapılan işçilik oldukça güzeldi. Emekleri için kendilerine teşekkür ediyorum.

2022:10:06 17:20:31
ömer faruk güven

ömer faruk güven

Güvenle gidebileceğiniz aracınızı emanet edebileceğiniz temiz, şeffaf bir işletme.burdaki yorumlara da bakarak tercih etmiştim yanılmadığımi anlamam çok geç olmadı.Seramik kaplama yaptırdım memnun da kaldım.

2022:10:04 18:13:33
Veysi Yıldırım

Veysi Yıldırım

Bana verilen randevu günü ve saatinde servise gittim gittiğimde içerisi gurbetçilerin lüks arabaları ve Porscheleri ile doluydu ve bana personelinlerin gelmediğini bu yüzden bugün alamayacaklarğını sonradan sonraya randevu oluşturmalarını söylediler ben kilometrelerce uzaktan gelmiştim bu yapılan hiç etik değildi göründükleri kadar profesyonel değillermiş

2023:07:28 06:16:14
Mehmet Batıhan

Mehmet Batıhan

Scirocco aracıma R body kit uygulamasi boya ve montajını yaptırdım. Özellikle Sinan beye çok teşekkür ederim ilgi alaka güleryüz temiz işçilikle aracımı resmen baştan yarattılar. Emeğinize sağlık.

2023:02:18 21:13:51
Berkan Konca

Berkan Konca

Küçük bir işlem için uğradım. uygun fiyata işlem yaptılar.Gereken yapıldı extra iş çıkartmadılar.işletme sahibi ve çalışanlar yetkili servis kalitesinde yaptıkları işler de öyle.Böyle bir işletmenin olmasına mutlu oldum.Tekrar işim oldugunda burayı tercih edeceğim.

2023:01:07 10:21:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–16:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı