Aslanlar Boya & Yapı Dekorasyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Bursa Aslanlar Boya & Yapı Dekorasyon

Aslanlar Boya & Yapı Dekorasyon, Bursa şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir kuruluştur. Müşterilerine kaliteli boya ve yapı dekorasyon ürünleri sunarak, ev ve işyerlerinin estetik görünümünü artırmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Aslanlar Boya & Yapı Dekorasyon, 1990 yılında Bursa'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerinin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli boya ve yapı dekorasyon ürünleri sunmaktayız.
  • Her bütçeye uygun seçenekler sunarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi ile müşterilerimize çeşitli seçenekler sunuyoruz.
  • Deneyimli ve uzman kadromuzla müşterilerimize profesyonel destek sağlıyoruz.
  • Kaliteli ve dayanıklı ürünlerimizle uzun ömürlü çözümler sunuyoruz.
Aslanlar Boya & Yapı Dekorasyon'u tercih etmeniz durumunda, eviniz veya işyeriniz için en uygun ve kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla temin edebilir, profesyonel destek alabilir ve uzun ömürlü çözümler elde edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Aslanlar Boya & Yapı Dekorasyon Yorumlar - 1

user253108

Profesyonel ve titiz bir şekilde işlerini yapan bir ekip. Boya işlerimde sürekli olarak tercih ettiğim bir firma. Sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Temmuz 2024
Burkay can Saylı

Burkay can Saylı

Boya alma deneyimimiz oldu yalnız boya sahte çıktı bilginize kesinlikle uğraşılmadı hep bir oyalama söz konusu boya duvara kesinlikle tutmadı gelip kendileri yaptığı halde yine tutmadı marshal diye herhangi bir cep telefonundan arandık boyanın hiç bir sıkıntısı yok dendi kesinlikle tavsiye etmiyorum tüketici haklarına başvurdum bilginize sunarım sahte boya satılıyor

2023:08:30 17:22:14
Vbjkj Vbhv

Vbjkj Vbhv

Yaptığım alıverişinden çok memnun kaldık güler yüzlü çözüm odaklı fiyat olarak gayet uygun bir firma teşekürler

2023:05:26 06:07:39
Tâlib

Tâlib

Öncelikle Cüneyt beye ilgisinden ve çözümcü yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Ellerinde olmayan bazı aksaklıklar sebebiyle, tadilatın teslimatı biraz uzamış olsada, sonuçta çok güzel bir iş ortaya çıktı. Isı yalıtım, çatı, balkon, dış cephe vs. çok güzel oldu. Bazı estetik detaylar gözden kaçmış olsada, baş ekibi olsun kendisi olsun çok sıcak kanlıydılar ve işlerine değer veriyorlar. Bursa çevresi için tavsiye ederim.

2021:09:28 13:00:06
Mesut Karatas

Mesut Karatas

3 katlı müstakil evimin dış cephe dekoratif sıva ve boya işi ile tüm dairelerin iç cephe boya işi için anlaştık. Sözleşme şartlarına uygun çalışan bir firma. Çalışan ekip üyeleri anlayışlı ve ılımlı bir tavır sergileyerek özen gösterdiğimiz hususlarda bizi hiç üzmedi. İşin sonunda da ortaya çok güzel bir eser çıktı. Elinize emeğinize sağlık Aslanlar Boya & Yapı Dekorasyon, güler yüzünüz eksik olmasın.

2021:03:22 13:44:37
Cihan Uysal

Cihan Uysal

Kesinlikle herkese tavsiye ederim binamizin diş cephe mantolama iç cephe alçı saten alcipan ışık bandi şap imalatini yaptılar çok memnunuz güler yuzluanlayisli kişiler her konuda yardımcı oluyolar

2021:03:04 13:51:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–19:30
  • Salı 07:00–19:30
  • Çarşamba 07:00–19:30
  • Perşembe 07:00–19:30
  • Cuma 07:00–19:30
  • Cumartesi 07:00–19:30
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı