Bursa Bilim Ve Teknoloji Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Bursa Bilim Ve Teknoloji Merkezi

Bursa Bilim Ve Teknoloji Merkezi, Bursa şehrinde bilim ve teknoloji alanında eğitim ve etkinlikler düzenleyen bir kuruluştur. Merkez, çocuklar, gençler ve yetişkinler için interaktif sergiler, atölye çalışmaları, seminerler ve etkinlikler sunmaktadır.

Tarihçe

Bursa Bilim Ve Teknoloji Merkezi, 2015 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulmuştur. Kuruluş amacı, bilimin ve teknolojinin yaygınlaştırılması ve toplumun bilimsel düşünceye teşvik edilmesidir.

Fiyat Politikası

Merkeze giriş ücreti yetişkinler için 20 TL, öğrenciler için ise 10 TL'dir. Ayrıca belirli günlerde ve etkinliklerde indirimli fiyatlar uygulanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Interaktif sergiler ve deneyler
  • Çocuklar için eğitici etkinlikler
  • Yetişkinlere yönelik seminerler ve atölye çalışmaları
  • Bilim ve teknoloji alanında uzman eğitmenler
Bursa Bilim Ve Teknoloji Merkezi, bilimin ve teknolojinin eğlenceli bir şekilde öğrenilmesini sağlayan bir merkezdir. Çocuklar için eğitici ve interaktif etkinlikler sunması, yetişkinlere ise bilimsel düşünceyi geliştirme fırsatı vermesiyle tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Bursa Bilim Ve Teknoloji Merkezi Yorumlar - 1

user252938

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Müze, teknolojiye ilgi duyan herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yer. Müzede interaktif deneyimler yaşayarak bilim ve teknolojiyi daha yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Sergilenen eserler ve etkinlikler oldukça ilgi çekici ve eğitici. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Temmuz 2024
Melike Abalı

Melike Abalı

Sadece küçüklerin değil, yetişkinlerin de keyifle vakit geçirebileceği bir yer. Görecek inceleyecek o kadar çok yer ve şey var ki vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Ailece güzel vakit geçirmek ve eğlenirken de öğrenmek, öğretmek istiyorsanız mutlaka gidin

2023:11:12 23:24:25
cenk özcan

cenk özcan

Bizim gibi şehir dışından gelenler için harita kısmına geçici olarak kapalıdır yazsanız daha iyi olur insanlar haritada açılış kapanış saati ne aldanıp cocuklari için yüzlerce km den geliyor madem tadilat a giriyor insanları uyarın... Arka kısımda uzay ve uçak bölümü ile idare ettik duzeltirseniz insanlar madur olmaz....

2023:11:18 11:59:43
Gurkan TURAN

Gurkan TURAN

Güzel bir merkez ama sürekli güncel ve aktif tutulmalı. Pazar günü gittiğimizde uzay bölümü kapalıydı gezemedik, diğer bölümler deki bazı sistemler arızalı veya çalışmıyor. Eksiklere rağmen çok faydalı bir merkez, çocuklarınızı mutlaka götürüp gezdirmelisiniz. Otopark problemi yok. İhtiyacınızı karşılayabilecek kafeterya mevcut. Uzay bölümü nüde ilk fırsatta gezmeyi düşünüyorum.

2023:08:13 20:31:40
PDÇ PDÇ

PDÇ PDÇ

Öncelikle şunu söylemek isterim.Yazdıgım yorum bilim teknoloji bölümü için.Guhem icin ayri yorum yazdım zaten.Burası ilk açıldığı gitmiştim çok güzeldi. Görevliler eşliğinde gezip bilim gösterileri oluyordu.Şimdiyse atıl bir hal almış, çoğu bozuk cihazlar,çalışmayan düzenekler, neyi neden yaptığını anlamadan kurcalayan pek çok çocuk ve yetişkin.Bunca verilen emeğe ve masrafa yazık neden bu hal almasına izin verildi.Randevuyla ve sırayla grup grup alınabilecek bir organizasyon yapılabilir.Ne devre ne kaldıraç ne de mekanizmalar anlaşılmıyor.Gercekten cok etkin bir hale getirilebilir bence zaman geçmeden Bursaya yakışır bir hale getirmeli.Şehir dışından pek çok ziyaretçi de geliyor.Bilime verilen değer bununla ölçülemez ama küçük beyinler için bu tür yerlerin önemi de yatsınamaz.

2023:05:08 17:56:07
Meltem Ece

Meltem Ece

Çocuklar için çok eğlenceliHem eğitici hem eğlenceli4-5 saatinizi orada geçirebilirsinizÇok eğlenceli zaman geçirdikPersonel de çok bilgiliÇocuklara özellikle olayların nasıl geliştiğini çok güzel ve bilinçli bir şekilde anlatıyorlar

2023:06:24 11:23:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı