Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Bursa Evtaş: Ev Dekorasyonunda Uzman

Evtaş, Bursa şehrinde ev dekorasyonu alanında hizmet veren bir işletmedir. 1990 yılında kurulan firma, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine kaliteli ve estetik ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Evtaş, kurulduğu günden bu yana ev dekorasyonunda trendleri takip ederek müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Yıllar içinde geniş bir müşteri portföyüne sahip olan firma, kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet anlayışı ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Evtaş, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Fiyat politikası, her bütçeye uygun seçenekler sunarak müşterilerin beklentilerini karşılamayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve dayanıklı ürünler
  • Trendleri takip eden tasarımlar
Evtaş, ev dekorasyonunda uzman kadrosu ve kaliteli ürünleri ile tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Evtaş Yorumlar - 1

user252924

Evtaş Taşıma Şirketi ile taşınma işlemimiz oldukça sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Eşyalarımızı özenle paketleyip taşıdılar ve hiçbir sorun yaşamadık. Personelleri de oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Temmuz 2024
gözde Özkan

gözde Özkan

Evden eve küçük eşyalar dahil taşıma yapıldı. Gayet profesyonel bir ekip geliyor. Google'da yapılan olumlu yorumları görerek aradım. Sonrasında gelen ekip gayet hızlı ve Güleryüzlü şekilde eşyaları toplayıp yerleştirdiler. Hiç bir eşyam zarar görmedi, evin duvarları vs de gayet iyi durumdaydı. Aynı apartmana taşındık, 3 saatte bitmişti taşınmamız. Ekstra hiç bir ücret talep edilmedi anlaştığımız ücrete yapıldı her şey. Sorunsuz sıkıntısız bir şekilde taşındığım için çok rahatladım. Tekrar taşınacağım zaman tercih edeceğim bir nakliye şirketi kesinlikle.

2024:01:23 08:58:48
Emre Kıran

Emre Kıran

Gün içinde saat 14:00 de taşınma kararı kaldık , saat 15:00 de evdelerdi. 6 kişilik çok profesyonelce evi araca yüklediler. Yüklerken oldukça dikkatli özenli ve yardım etmek istememize rağmen elimizi hiç bir şeye sürdürmediler.Yeni eve taşınmamızı da aynı titizlik ve profesyonellik ile tamamladılar. İçimize sinmeyen veya aklımızın kaldığı en ufak birşey olmadı. Hızlı ve sorunsuz taşınma için teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum emin olun pişman olmazsınız.

2024:01:01 08:16:04
Muhammed Bolkan

Muhammed Bolkan

Bursadan istanbula evden eve nakliyat işimizi sorunsuz bir şekilde yapan evtaş nakliyat personeline ve firma yetkilisine teşekkür ederiz herkese tavsiye ederim

2024:01:21 08:23:07
Okan Yancı

Okan Yancı

Bursa Balat’tan balata evden eve taşımacılık ısımız ucun evrak nakliyat ıle anlaştık asansörlü nakliyat yaptılar memnun kaldık ıyı ekıplerı var bu ısı ıyı yapıyorlar

2024:01:21 08:20:25
Cemal BİRTAN

Cemal BİRTAN

2 gün önce Evtaş ile Bursa'dan İstanbul'a taşındım, mobilya kurulumu, hassas eşyaların taşınması, teknik açıdan profesyonel,donanımlı,hızlı ve çalışkan ekip sayesinde neredeyse hiçbir çizik dahi olmadan işlemi gerçekleştirdiler, elinize sağlık, herşey için teşekkürler.

2023:12:14 13:22:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:30
  • Salı 08:00–20:30
  • Çarşamba 08:00–20:30
  • Perşembe 08:00–20:30
  • Cuma 08:00–20:30
  • Cumartesi 08:00–20:30
  • Pazar 08:00–20:30

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı