GUHEM Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

GUHEM Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi Bursa

GUHEM Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi, Bursa şehrinde bulunan bir eğitim merkezidir. Uzay ve havacılık alanında eğitimler sunan merkez, ziyaretçilere interaktif deneyimler yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

GUHEM, 2019 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılmıştır. Türkiye'nin ilk ve tek uzay temalı eğitim merkezi olma özelliğini taşımaktadır.

Fiyat Politikası

GUHEM'e giriş ücretleri yetişkinler için 30 TL, öğrenciler için ise 20 TL'dir. Ayrıca farklı eğitim programları ve etkinlikler için farklı fiyatlandırmalar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Interaktif uzay ve havacılık deneyimleri
  • Eğitim programları ve atölye çalışmaları
  • Simülasyonlar ve gözlem imkanları
  • Uzay ve havacılık tarihi sergileri
GUHEM, uzay ve havacılık tutkunları için eşsiz bir deneyim sunmaktadır. Interaktif etkinlikler ve eğitim programları ile ziyaretçilere unutulmaz bir gün yaşatmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi GUHEM Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi Yorumlar - 1

user252898

Bursa GUHEM Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi Müze, uzay ve havacılık tutkunları için harika bir deneyim sunuyor. Müzede yer alan interaktif sergiler ve simülasyonlar sayesinde ziyaretçiler uzay ve havacılık dünyasını yakından keşfetme fırsatı buluyorlar. Ayrıca, gerçek uzay araçları ve uçaklar da sergileniyor. Çocuklar için eğitici etkinliklerin de düzenlendiği müze, her yaştan ziyaretçiye hitap ediyor. Bursa'ya yolunuz düşerse mutlaka uğramanız gereken bir yer!

28 Temmuz 2024
Emre OZCIL

Emre OZCIL

Genel hatlarıyla eğitici bir merkez. Bursaya yolu düşen çocuklu ailelerin mutlaka uğraması gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda öğrenciler için deneysel çalışmalar da mevcut. Uzaya ve uzak araçlarına aşırı meraklı olan iki buçuk yaşındaki kızımın çok ilgisini çekti ve merkezden çıkmak istemedi. Yeterince interaktif bir merkez yapılmış fakat böyle güzel bir merkezde bazı deneysel gereçlerin çalışmaması bozuk olması üzücü. Giriş ücreti yetişkin 80 TL öğretmen ve öğrenci 50 TL. Ayrıca aile paketleri de var. 2 yetişkin 1 çocuk + 1 ekstra etkinlik 350 TL . Ekstra etkinliklerde çocuk galerisi, uçuş simülatörü, çok eksenli simülatör, atölye çalışmaları ve vr kütle çekimi simülatörü var. Fiyatları değişkenlik gösteriyor. Tümü için özel bir paket imkanı da var. Yeterince büyük ve ücretsiz otoparkı var. Merkezde restoran bulunmuyor yalnızca paketli gıdaların çikolata gofret bisküvi tarzı büfe var.

2023:12:03 17:48:54
seçkin göztepe

seçkin göztepe

Çocuklar ile 2-3 saatliğine gidilebilecek harika bir mekan. İçeride her şeye dokunmak serbest çocuklar için çok faydalı bir yer. Dışarıda ücretsiz otoparkı da mevcut. İçeride lavabo ve mescidi de bulunuyor.

2024:01:06 07:14:10
Hüseyin Akoğlu

Hüseyin Akoğlu

Uzay ve havacılıkla ilgili belli seviyede görsel malzeme, anlatım, simülatör sunması sebebiyle gerçekten güzel bir alan. Sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de gezmesi keyifli olacaktır. Ufak tefek eksiklikleri var tabii. Fotoğrafını da paylaştığım malzemeleri bozulmuş olmalarına rağmen tamir etmemişler. Belki de -yine bir görselde paylaştığım üzere- vatandaşın bazı cihazları hor kullanması ile alakalı olabilir. Voyager yazamayan ekip üyeleri, ne bileyim ya. Tüm simülasyonları denemek isterseniz giriş ücreti biraz daha fazla oluyor.

2024:01:24 15:51:08
nesrin saç

nesrin saç

Beklentimin çok üstünde bir yer oldu. Giriş yetişkin 80 TL, öğretmen ve öğrenci 50 TL. 2 çeşit aile paketi var birinde giriş ücreti dahil 1 yetişkin+1cocuk 1 simülasyon 350 TL diğerinde ise 2 yetişkin+2 çocuk 2 simülasyon 550tl. Normalde ise simulasyonlar 200 veya 300tl. Vr ile ay yürüyüşü, çok eksenli dönme simülasyonu ve uçuş simülasyonu baya güzel görünüyordu. Çocuklar için uçuş simülasyonu hariç diğerlerinde 7yas, 125 cm ve 25 kg şartı var bizim cocugumuz sınırın altindaydi o sebeple hiç simulasyon almadık çünkü bir iki yıla tekrar gelmeyi dusunuyoruz. Yaz günü simülasyon almadigimiz haliyle 3 saate yakın kaldık içeride. Çok güzel duzenlenmis bir müze. Simulasyonlar dışında da vakit geçirmek için aksiyonlu çok aktivite var. Ama buradaki en güzel şey personel sanırım. Girdiğiniz anda guleryuzle karsiliyorlar. Tüm personel genç ve bilgili. Çoğu kısımda bilgilendirme yapıyorlar ama öyle darlamiyorlar da biz baya keyif aldık kısacası. Alt kat havacılık ve roketle uzaya fırlatılarak üst kat uzay bölümüne çıkıyorsunuz. Asansör detayı çok iyiydi. Bayıldık kısacası

2023:08:25 11:42:05
Ercan TEZCAN

Ercan TEZCAN

Otopark sıkıntısı yok ve ücretsiz.karşılama bilgilendirme gayet net ve ilgililer.bazı yerler kapalı.yaş sınırına göre çocuğunuz girebileceği bazı alanlar var.hediyelik eşya bölümü biraz pahalı.gidip görülmeye değer 🫶🏼

2024:01:09 15:09:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 10:00–17:30
  • Çarşamba 10:00–17:30
  • Perşembe 10:00–17:30
  • Cuma 10:00–17:30
  • Cumartesi 10:00–17:30
  • Pazar 10:00–17:30

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı