Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Bursa Burtaş

Bursa Burtaş, Bursa şehrinde faaliyet gösteren bir otobüs firmasıdır. 1990 yılında kurulan firma, şehir içi ve şehirlerarası seferler düzenleyerek yolcularına konforlu ve güvenli bir seyahat imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Bursa Burtaş, kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Yıllar içinde filosunu genişleterek daha fazla güzergaha hizmet vermeye başlamıştır.

Fiyat Politikası

Bursa Burtaş, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Bilet fiyatları seferler arasında değişiklik gösterebilir, ancak her zaman rekabetçi bir fiyat politikası izlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu otobüsler
  • Deneyimli ve güler yüzlü personel
  • Geniş güzergah ağı
  • Online bilet satın alma imkanı
Bursa Burtaş, kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatlar ve geniş güzergah ağı ile tercih edilmesi gereken bir otobüs firmasıdır. Yolcularına güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Burtaş Yorumlar - 1

user252796

Bursa Burtaş Taşıma Şirketi oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Eşyalarımı taşırken hiçbir sorun yaşamadım ve zamanında teslimat yapıldı. Personelleri de oldukça yardımsever ve işlerini titizlikle yapan kişilerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Temmuz 2024
bulvar yapı denetim

bulvar yapı denetim

Bursa'da Evimizi taşımaları için evden eve nakliyat yaptırdım burtas nakliyat şirketi ile anlaştım evimizi asansörlü nakliyat yaparak taşıma yapıldı yapılan işten elamanlari profosyonel olmalarından çok memnun kaldım bu firmayı gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim

2023:03:19 12:18:27
MURAT ATEŞ

MURAT ATEŞ

Bugün evden eve nakliyat yaptırdık tek taraf asansörlü nakliyat olarak ekipler çok içi temiz iş yapiyorlar yapılan işten ve montajdan memnun kaldık bursa evden eve nakliyat için firma arayanlara burtaş evden eve nakliyat firmasını herkese tavsiye ederim

2023:03:25 18:01:29
turgay bulut

turgay bulut

"EVDEN EVE TAŞIMACILIK"işimizi burtaş nakliyat firması ile sözleşmemiz yaparak asansörlü nakliyat yaptırdık tüm çalışanları ve firmayı tebrik ediyorum eşyaları çok güzel sararak ve zarar vermeden taşıdılar herkese tavsiye ederim

2023:03:20 07:23:36
Kürşad Bolekmek

Kürşad Bolekmek

Evin taşıma süreci gözümüzde okadar büyüyordu ama Burtaş sayesinde yarım günde hallettik. Söz verdikleri saatte geldiler, eşyaların hepsi özenli bir şekilde paketlendi taşıma esnasında hiç hasar görmedi. Eşyaların demontajı ve montajı hatasız şekilde yapıldı. Çalışanlar işinde çok titiz ve profesyonel. Teşekkür ediyoruz emeği geçen herkese.

2023:04:13 13:46:22
Oktay Kartal

Oktay Kartal

Bursa evden eve nakliyat işimizi sorunsuz bir şekilde asansörlü taşımacılık yaparah hasarsız teslim eden burtaş şirketini herkese tavsiye ederim

2023:03:26 12:49:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:30
  • Salı 08:00–20:30
  • Çarşamba 08:00–20:30
  • Perşembe 08:00–20:30
  • Cuma 08:00–20:30
  • Cumartesi 08:00–20:30
  • Pazar 08:00–20:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı