Paribu Cineverse Bursa Anatolium AVM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Bursa Paribu Cineverse Bursa Anatolium AVM

Paribu Cineverse, Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Anatolium AVM içerisinde yer alan bir eğlence merkezidir. Müşterilere sinema keyfini yaşatmanın yanı sıra birçok farklı aktivite imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Paribu Cineverse, 2015 yılında Bursa'da açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli ve eğlenceli bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Paribu Cineverse, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Bilet fiyatları ve aktiviteler için çeşitli paket seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu sinema salonları
  • 3D ve IMAX seçenekleri
  • Oyun alanları ve interaktif aktiviteler
  • Kafeterya ve fast food restoranları
Paribu Cineverse, aileler, gençler ve çocuklar için ideal bir eğlence merkezi olup, farklı aktiviteleri bir arada sunarak herkesin keyifli vakit geçirmesini sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Paribu Cineverse Bursa Anatolium AVM Yorumlar - 1

user252782

Bursa Paribu Cineverse Bursa Anatolium AVM Sinema, oldukça geniş ve modern bir sinema salonuna sahip. Film seçenekleri de oldukça çeşitli ve güncel. Ancak bazen ses sistemindeki sorunlar ve koltukların rahatsızlığı gibi ufak tefek aksaklıklar yaşanabiliyor. Genel olarak keyifli bir sinema deneyimi sunuyorlar. Puan : 4

28 Temmuz 2024
Yakup Yavuz

Yakup Yavuz

Salon, görüntü kalitesi, perde büyüklüğü kısacası her şey çok iyiydi. Genellikle aşırı kalabalık olmaması filmden daha çok keyif almanızı sağlıyor. Çalışanların hizmeti gayet güzeldi. Tüm salonlar, koridorlar, wc her yer tertemizdi. Bu tecrübeleri de paylaşmak istedim başkalarının da bilgi sahibi olması açısından.👏🏻👍🏿

2023:06:12 14:50:14
HÜSNİYE ÇÖMLEKÇİ

HÜSNİYE ÇÖMLEKÇİ

Arkada çift kişilik koltuklar var. Aşırı rahat. Ev ortamında gibi hissediyorsun. Diğer koltuklar da aşırı rahat. Eskisi gibi katlandı katlanmadi yok araya şu sıkıştı gibi endişe verici hallere kapılmıyorsun. Sadece suni deri olduğu için hafif kayıyor. O da yeni olduğundan sanırım. Cinemaximum sinema keyfini diğer sinemalarla kıyaslamak doğru gelmiyor bana 🤗👏

2021:09:18 14:27:03
Enes

Enes

Pakette açılmamış yiyeceğimizi içeri sokmadılar ve bilet iadesi teklif ettiler. Sebebi de yemeğimin "kokmasıymış". Oysaki içeride herkes patlamış mısır yiyordu ağır mısır kokusunda.

2023:07:24 18:39:31
Nurdan Uzun

Nurdan Uzun

Devamlı sinema icin tercih ettiğimiz yerlerden.Çalışanlar ilgili.İnsanların sosyalleşmesi adına fiyatlar bir tık daha makul tutulabilir.

2022:08:28 05:45:11
MR Malibu

MR Malibu

Daha film başlamadan donduk söylememize rağmen yaz günü kıştan çok üşüdüm cineverse olduktan sonra burayı hiç umursamadılar galiba sur yapı ve podyum daha iyi

2023:07:21 17:59:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı