Paribu Cineverse CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Paribu Cineverse CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi

Paribu Cineverse CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi, Bursa şehrinde bulunan bir alışveriş merkezidir. 2005 yılında hizmete açılan bu alışveriş merkezi, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine alışveriş deneyimini en iyi şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Paribu Cineverse CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi, Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olup, yıllardır şehre değer katan bir kuruluştur. Müşterilerine kaliteli alışveriş imkanı sunarak, Bursa'nın alışveriş hayatına renk katmaktadır.

Fiyat Politikası

Paribu Cineverse CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Kampanyaları ve indirimleri ile müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyat seçenekleri
  • Kampanyalar ve indirimler
Paribu Cineverse CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi, alışveriş tutkunları için ideal bir destinasyondur. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat seçenekleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Paribu Cineverse CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi Yorumlar - 1

user252748

Bursa Paribu Cineverse CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi Sinema oldukça geniş ve konforlu bir sinema salonuna sahip. Film seçenekleri de oldukça çeşitli ve güncel. Ancak bazen ses sistemi biraz sorunlu olabiliyor. Yine de genel olarak keyifli bir sinema deneyimi yaşatıyor.

28 Temmuz 2024
elvan basa

elvan basa

Pis, hijyen sıfır, tuvaletlet berbat, koltukların kirden renkli değişmiş, kötü koku var. Çok rahatsız edici. Filme ara verildi ışık yanmadı . Başıboş terkedilmiş bir ortam ve havası var.

2024:01:23 17:30:26
Kaanfyrkanyt

Kaanfyrkanyt

Güvenlik 0 filmleri akşama doğru koymuşlar atatürk 2 filmine gidecektik saat 2 de bilet baktık akşam 4 te vardı bilet geliştirilebilir ama güzel

2024:01:22 14:09:27
Mukaddes Efe

Mukaddes Efe

Bu akşam ailecek Atatürk filmine gittik, yan salonda oynanan filmin müziğinden hiçbir şey anlamadım. Arada gidip yetkiliye şikayet ettim yan salondaki filmin sesinden bir şey duyulmuyor dedim ancak hiçbir şey yapılmadı ikinci bölüm de hatta ses daha da abartılı şekilde geldi ve ben bazı konuşmaları anlayamadım. Drama filmine gittim ama yan salondaki filmde bildiğiniz disco müzikleri geliyordu düşünün. Bir daha burada filme gelmeyi düşünmüyorum. Benzer şikayetleri başka kişiler de söyledi ama kimsenin umurunda olmadı. Yalıtım mi yok salon mu eski problem neyse çözün. Klima kapalı içerisi les gibi kokuyor salon full havalandırma kapalı, millet hapşırıp öksürüyor yani neresinden tutsan vasat bir deneyim yaşadık yazık olan filme ve paramıza oldu

2023:11:10 21:15:33
Gulsah Sert

Gulsah Sert

Kasada ekstra ücret alıyorlar açıklama olaraktan hafta sonu sinema ücreti fazla diyorlar 2 fiş kesiyorlar biri sinema fişi diğeri de ekstra aldıkları ücret ,260 tl tutan bilet fiyatına 302 tl dediler herkes fişini kontrol etsin. Ayrıca salon çok soğuktu

2024:01:06 14:12:28
Aysegul cumalı

Aysegul cumalı

saat 1 de açıldı carfour seans 13. 10 mutluyuz gircez 20 dakika açılmasını bekledik sonra bilet sirasi sıra bize geliuo alamayız içeri deniyor böyle bi saçmalık varmi ben 20 dakika senin sıranı beklemişim ozmn giseye 3 kişi koyun mağdur etmeyin insanları benim gibi bugün bir sürü insan seansa giremedi dikkate alınsın lutfen

2024:01:01 10:48:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı