Avşar Sinema / Bursa Kent Meydanı Avm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Avşar Sinema / Bursa Kent Meydanı Avm

Avşar Sinema, Bursa Kent Meydanı Avm içerisinde yer alan modern ve konforlu bir sinema salonudur. 2005 yılında hizmete açılan bu sinema salonu, Bursa'nın en popüler eğlence mekanlarından biri haline gelmiştir.

Tarihçe

Avşar Sinema, Bursa Kent Meydanı Avm'nin açılışı ile birlikte hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde teknolojik yeniliklere ayak uydurarak, sektördeki lider konumunu korumuştur.

Fiyat Politikası

  • Öğrenci bileti: 15 TL
  • Tam bilet: 20 TL
  • 3D gösterim farkı: 5 TL

Önemli Özellikler

  • Yüksek çözünürlüklü ve geniş ekranlar
  • Modern ve konforlu koltuklar
  • Geniş film arşivi ve güncel filmlerin gösterimi
  • Konum olarak merkezi bir noktada bulunması
Avşar Sinema, Bursa'da sinema keyfini en iyi şekilde yaşamanızı sağlayan bir mekandır. Modern teknolojiyi kullanarak, sektördeki en iyi deneyimi sunmaktadır. Hem öğrenciler hem de sinema tutkunları için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Avşar Sinema / Bursa Kent Meydanı Avm Yorumlar - 1

user252746

Bursa Avşar Sinema, Bursa Kent Meydanı Avm içerisinde yer alan bir sinema salonu. Salonun konumu oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir. Film seçenekleri geniş ve güncel filmleri izlemek için ideal bir mekan. Sinema salonunun temizliği ve konforu da oldukça başarılı. Ancak bazen ses sisteminde yaşanan sorunlar film keyfini biraz etkileyebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir sinema salonu. Puan : 4

28 Temmuz 2024
Emel EGÜZ

Emel EGÜZ

Her seans sıkıntı hiç aldığımız saatte film başlamıyor,insanları mutluyuz18:30 seansi hala baslamadi

2023:12:29 15:42:05
Mustafa Yanmaz

Mustafa Yanmaz

Kapkaranlık ekran ekranın ışıklandırması çok kötü. Verdigimiz ücrete degmedi. Ne izlediğimizi bile anlamıyoruz. Gri bir ekran var siyahlar çok koyu. Ayrıntılar hiç belli deil sinema deil de 144 p de video izlediğiniz dusunun sinema salon 6 Napalyon 19.00 seansi

2023:12:10 16:13:36
cosekant

cosekant

Kapppppkaranlık ekranda sinema keyfi yapmak mı istiyorsunuz? İşte aradığınız sinema salonu burası…..Dün “Kuru Otlar Üstüne” filmi için gitmiş bulunduğum sinemamsı gösterim yeri. Işıkları öyle kısmışlar ki kar sahnelerinde bile hiçbir şey gözükmüyor. Hiçbir karakteri ne seçebiliyorsunuz ne de mimiklerini fark edebiliyorsunuz. Gözlerinizi yoracak şekilde parlaklık kıslmış. Filmin ilk 10dk’sında salonu terk ettik.NBC filmleri bir tık loş oluyor ancak bu kadar loş değil. Parlaklık %50 açık veya daha azı, fazlası kesinlikle yok. Projeksiyon süresini uzatmak için milletin sinema zevkinin içine ediyorlar. Türkiye’nin sinema salonlarında genel bir ışık problemi var zaten bunu herkes dile getiriyor. Ufak bir google araştırmasında bunu görebilirsiniz.Kent meydanında 10 sene önce bir deneyim yaşadım yine hüsrandı, hem hijyen hem de gösteri açısından. Benim için bile bile lades oldu. Sur yapı dışında sinema salonu için kumar oynamaya gerek yok.Bu arada bilet iadesi de gerçekleştirilmedi. Şurayı, burayı aramamız gerek sizi bilgilendiricez denildi ne arayan ne soran var. Ne koparırsam kar mantığıyla çalışan bir sinema işletmecisi.

2023:10:20 14:26:42
Niht Esen

Niht Esen

Bir yıldız bile alibecek kadar temiz değilsiniz koltuklar berbat 2 nolu salonun koltuklarını kir ve sipsiyah lekeler camur

2024:01:12 11:00:44
Niyazi Ayanoğlu

Niyazi Ayanoğlu

Ölümlü dünya 2 filmini izlemek için geldik. Perdede ne izlediğiniz belli değil o kadar bulanık sanki 240 çözünürlükte TV izliyorsunuz öyle bir his . Hayatımın en kötü sinema deneyimi.

2023:12:02 17:54:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı