Kayhan City Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Kayhan City Hotel Bursa

Kayhan City Hotel, Bursa şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine şehrin merkezindeki konumuyla kolay ulaşım imkanı sağlayan otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Kayhan City Hotel, 2010 yılında Bursa'nın turistik ve iş merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. Otel, misafirlerine kaliteli hizmet anlayışıyla konforlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Konaklama fiyatlarına kahvaltı dahildir.
  • Özel indirim ve kampanyalarımızdan faydalanmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Modern ve şık tasarım
  • Kahvaltı dahil konaklama
  • Ücretsiz Wi-Fi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Kayhan City Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehirdeki önemli noktalara kolayca ulaşabilir, modern ve konforlu odalarımızda rahat bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca, uygun fiyat politikamız ve kaliteli hizmet anlayışımızla misafirlerimizin memnuniyetini ön planda tutmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Kayhan City Hotel Yorumlar - 1

user252676

Bursa Kayhan City Hotel'de konakladığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. Otelin konumu çok merkezi ve ulaşım açısından çok rahat. Odalar temiz ve konforlu, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Tek olumsuz yanı oda fiyatlarının biraz yüksek olmasıydı. Genel olarak çok keyifli bir konaklama deneyimi yaşadım.

28 Temmuz 2024
Kübra Cecen

Kübra Cecen

Otelin konumu çok merkezde bütün ulaşım araçlarına yakın 38 numara direkt otogar-otel otobüsü var taksiye falan gerek duymadık. Ulu cami hanlar çarşı ünlü iskenderciler hepsi yürüme mesafesi, teleferik taksi ile gidince çok uygun 3 4 km mesafede . Odalar güzel ama boyutları birbirinden farklıydı herkes aynı parayı veriyor ama bazı odalar çok küçük valizini bile rahat açamıyorsun oda alırken ona dikkat edilmeli. Onun dışında kahvaltısı çok yeterli seviyede çeşitleri bol masaya özel siparişle yumurta çeşitleri geliyor. Genel olarak merkez çarşı otelleri güvenilir olmaz tedirgin eder falan ama çok rahattık lobisi çok konforlu çalışanlar güler yüzlü baya keyif aldık otelden tam fiyat performans oteli o yüzden tavsiye ediyorum tereddüt etmeden kalabilirsiniz .

2024:01:03 06:33:07
Ömer Köksel

Ömer Köksel

Haftasonu planladığımız Bursa seyahati için Kayhan City Hotel de tek gece konakladık. Fiyat olarak konumu ve imkanlarına göre makul bir otel. Tarihi Bursa'ya yakın bir konumda bulunuyor. Araç için kapalı otoparkı mevcut. Otopark içerisinde yeterli alan bulunmakta lakin iniş/çıkış rampası tasarım olarak biraz problemli, amatör şoför arkadaşlar için zorlayıcı olabilir. Otel çalışanı görevli arkadaş otopark için dilerseniz yardımcı oluyor.Odalar genel olarak temizdi, yatak rahattı; ikram olarak klasik olarak çay, kahve ve su bulunmakta. Banyoda duş setleri mevcut, havlular temiz.Otelin kahvaltısı -1 de verilmekte olup çokça çeşidin bulunduğu açık büfe konseptinde işliyor. Kahvaltı beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Peynir, zeytin ve hamur işi çeşitleri bolca mevcut.Özetle hijyen, konum, kahvaltı vb. faktörler göz önüne alındığında fiyat olarak uygun ve iyi bir otel. Çalışan arkadaşlara emekleri için teşekkür ederiz.

2023:12:25 08:35:52
Ahmet Cem DEMİR

Ahmet Cem DEMİR

Otelin konumu merkezi, kapalıçarşı ve koza hana 2 dk. yürüme mesafesinde. Büyük odalardan rezervasyon yaptık, en üst katta teraslı oda verildi. Yeterince temizdi,çok yeniydi, buklet ürünler yeterliydi. Bu zamana kadar gittiğim en sıcak otel odasıydı.Merkezi fan-klima sisteminden istediğiniz sıcaklığı ayarlayabiliyorsunuz. Kışın çok gezen biri olduğumuz için, çok soğuk odalar ile karşılaşıyoruz. Giriş-çıkış çok dar olsada otoparkı mevcut. Yardımcı olmayı defalarca teklif ettiler. O bölgede park yeri büyük sıkıntı. Meşhur iskendercilere, pideli köftecilere yürüme mesafesi,bir çoğu arka sokağında. Resepsiyon güleryüzlü. Fiyatına göre kalitesi iyi bir otel.

2023:12:11 07:48:44
Fulya Selvi

Fulya Selvi

Tiyatro turnesinde 2 gece kaldığımız güler yüzlü personeli ve hizmet kalitesiyle bir sonraki bursa ziyaretimizde kesinlikle tekrar geleceğim otel. Odalar temiz, ilgi alaka çok güzel. Kahvaltıda hem ürünler hemde personelin ilgisi oldukça kaliteli. Lokasyon olarak da Bursa'nın merkezi etrafda bursa lezzetlerini tadip han hamam gezeceginiz bir çok yer var. Gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek bir otel. Herşey için teşekkürler 🙏

2023:12:05 11:16:06
Onder Can Haznedar

Onder Can Haznedar

Ankaradan araçla geldim. Kendi binasının altında 3 katlı otoparkları var. Bursa gibi bir şehirde otopark sorununu halletmiş oluyorsunuz. Otel binası içi ve dışı yenilenmiş. Personelleri güleryüzlü ve saygılı. Odalar temizdi. Bir sıkıntı yaşadığınız an ilgileniyorlar. -1. Katta kahvaltı salonları var. En beğendiğim kısım bu oldu. Çeşitleri yeterli ve ortam hijyenik.

2024:01:02 19:44:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı