Adranos Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Adranos Hotel Bursa

Adranos Hotel, Bursa şehrinde konuklarına konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlar.

Tarihçe

Adranos Hotel, 2005 yılında Bursa'nın merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Adranos Hotel, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Konaklama paketleri ve özel indirimler ile misafirlerine ekonomik bir tatil imkanı sunar.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Ücretsiz otopark
Adranos Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden var. Konforlu odaları, kaliteli hizmet anlayışı, merkezi konumu ve uygun fiyatları ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Adranos Hotel Yorumlar - 1

user252672

Bursa Adranos Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu çok merkezi ve odaları oldukça temizdi. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

28 Temmuz 2024
Tezer Oner

Tezer Oner

Şehir içinde kalınacak düzgün yerlerden biri... Yemekler çok başarılı, personel iyi eğitimli ve nazik, ilgili... Fiyat performans oteli...

2024:01:19 06:52:03
Tayyar Tuva Canbolat

Tayyar Tuva Canbolat

Konum olarak gayet iyi ama aması çok büyük hijyen istiyorsanız burda bulamayacaksınız pis bi koku var otelin içinde girdiğimiz zaman çalışanların elinde oda kokusu vardı sorduğumuz da hallettik dediler belli bi süre resepsiyon da olan kötü koku 4 . Kata kadar çıktı. Sonrasında klozet o kadar pis ki size anlatamam oda fiyatına 2000 bin lira verdiğimiz otelden en azından hijyen bekliyoruz…

2023:12:27 21:28:51
Hamit Buyural

Hamit Buyural

Her iş seyahatimde burada kalıyorum.. çalışan arkadaşlar çok ilgili ve düzgün insanlar. Halim şef, serkan, bahar,sude, yusuf.. Hepsi kaliteli insanlar.. odalar temiz. Sadece banyo alanı çok dar. Yatak ve yastıklar biraz daha konforlu olabilir. Kahvaltı iyi. Ne isterseniz anında yapıyorlar zaten.. herkese tavsiye ederim..

2023:11:25 07:30:31
Ahmet Yücesan

Ahmet Yücesan

Konum süper. Odalarda izolasyon problemi var sesler çok net geçiyor. Klimalar elden geçmeli çok sesli çalışıyor. Kahvaltı güzel ama geniş alanda servis açılsa insanlar birbirine girmeden alabilir.

2023:12:02 13:10:25
Baris

Baris

Ses yalıtımı yok. Klima sesleri rahatsız edici. Umarım hotel bunları düzeltir ve bir sonraki seyahatimde tercih ederim. Aynı kaldığı sürece alternatifleri seçeceğim.

2023:11:25 17:44:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı