Grand Bursa Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Bursa Grand Otel

Bursa Grand Otel, Bursa şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlar.

Tarihçe

Bursa Grand Otel, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Bursa Grand Otel, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerine uygun fiyatlarla lüks bir konaklama imkanı sunarak, memnuniyetlerini en üst seviyede tutmayı hedefler.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve konforlu odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Merkezi konum
Bursa Grand Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, lüks hizmetleri ve merkezi konumu ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Grand Bursa Otel Yorumlar - 1

user252668

Bursa Grand Otel'de konakladığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. Otelin konumu çok merkezi ve ulaşımı kolaydı. Odalar temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Genel olarak çok keyifli bir konaklama deneyimi yaşadım.

28 Temmuz 2024
SERTAP NAKTAN

SERTAP NAKTAN

4 yıldızlı bir otel için odalar çok da iyi değil.Konumu merkezde diyor ama 2 km uzaklıkta kent meydanınaBirçok yere göre tabiki daha iyiKahvaltıları olması gerektigi gibi iyi ve seçenekli değil.Çalışanlar zorla çalıştırılıyor gibilerdi üzüldüm.Ayrıca özel firmalardan rezervasyon yaparak gitmenizi öneririm otelden almak istediğinizde fiyatı daha yüksek yapıyorlar.Odalar içi çok büyük banyoları minicik.Odadan biraz daha banyoya vererek geniş yapılabilirdi.

2024:01:25 13:10:56
Emir

Emir

Odalar rahat ve güzeldi fakat camdan çok fazla soğuk ve ses alıyordu . Otelin giriş tarafına bakan odalardan almanızı tavsiye etmem. Müşterilere özen gösteriyorlar. Soğuk problemini daha sonra bir nebze de olsa çözebildiler fakat gece çok soğuktu oda (32 derece için klima ayarlı olduğu halde)Güzel bir hotel.

2024:01:14 07:53:12
Tarih Sümer de Başlar

Tarih Sümer de Başlar

Şehrin merkezi bir yerinde tam bir şehir oteli.yılların yorgunluğu kendini gösterse de çalışanların iyi niyeti anlayışı güler yüzü oteli mükemmel bir seviye taşıyor.

2024:01:13 21:07:53
Rıdvan Uyan

Rıdvan Uyan

Çok güzel bir otel. Konaklamak keyifli otel yetkilileri ilgili. Odalar ferah ve güzel. Sabah kahvaltısı iyiydi. Odamızda acayip bir ses vardı aradık hemen düzeltildi. Konum olarak gerçekten güzel bir konumda bütün bursayu gezerken önünden neredeyse 3 kez geçtik konumu o açıdan çok iyi. Araçla olmayacaklar için önünden tramvay geçiyor. Yürüme ile de çok yere erişim sağlanabilir. Odalar temiz. Mevki güzel arka taraf sanayiye bakıyordu bizim için bu da gece sessiz olmasını sağladı. Perdeler black out. Otel sitelerinde bulunuyor dilerseniz oralardan rezervasyon da yapabilirsiniz. Önünde otopark alanı var fakat çok büyük değil aracı çekip anahtarı teslim etmenizi istiyorlar.

2023:10:11 08:44:21
ismail

ismail

Çalışanlar ilgili alakalı konum olarak kent avm ye yakın otelin önünden toplu taşıma geçiyor odalar biraz eski ve bakımsız camlardan rüzgar geliyor banyonun duş başlığı kırık ve çatlaktı her tarafından su geliyordu.Kahvaltı ve akşam yemeği lezzetliydi.

2023:12:26 19:01:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı