Green Prusa

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Green Prusa Bursa

Green Prusa, Bursa şehrinde bulunan bir çevre dostu temizlik ürünleri mağazasıdır. 2010 yılında kurulan işletme, doğa dostu ve organik temizlik ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

Green Prusa, çevreye duyarlı ve sağlıklı yaşamı destekleyen bir misyonla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşterilerine kaliteli ve doğal temizlik ürünleri sunarak çevreye olan duyarlılığını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

  • Green Prusa, uygun fiyatlarla çevre dostu temizlik ürünlerini müşterilerine sunmaktadır.
  • Fiyatlarımızda her zaman şeffafız ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarız.

Önemli Özellikler

  • Doğa dostu ve organik temizlik ürünleri
  • Kaliteli ve etkili ürünler
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Green Prusa, çevreye duyarlı ve sağlıklı yaşamı destekleyen bir işletmedir. Doğal ve organik temizlik ürünleri ile hem evinizi hem de çevrenizi koruyabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Green Prusa, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Green Prusa Yorumlar - 1

user252664

Bursa Green Prusa Konaklama harika bir deneyimdi. Otelin konumu çok merkeziydi ve odalar temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

28 Temmuz 2024
Sefa Günyüz

Sefa Günyüz

Bursa turumuz için Green Prusa otelinde kaldık, başta Genel müdür Timur bey ve ekibine içten teşekkürlerimi iletiyorum. Bir turizmci olarak birçok otelde kalmama rağmen 5 yıldız kalitesinde ki otellerin hizmet anlayışını aratmayacak derece de ilgili, güleryüzlü ve son derece iyi hizmet odaklı bir Konaklama tecrübesi yaşattılar. Odalar temiz, yemekler ve kahvaltı lezzetli ve yeterliydi. Merkezi olarak gezilecek yerlere yürüme mesafesinde.

2024:01:18 14:06:31
Edanur Yaman

Edanur Yaman

Bir günlük bursa konaklaması için otele ihtiyacımiz vardı ve bu otelde kalmaya karar vermiştik. Önyargıyla gittik ama gerek resepsiyon görevlisi beyefendi gerekse restaurant çalışanları çok ilgili güler yüzlü insanlar. Odalarda rahatlıkla kalınabilir. Kahvaltısı yeterli ve doyurucuydu. Konum olarakta gayet güzel yerde kent meydanina yürüme mesafesinde.Teşekkürler

2024:01:22 16:11:59
Nurhayat Bayar

Nurhayat Bayar

Arkadaşımla sadece 1 gece konakladik. Odalar 3 yıldızlı bir otele göre konforlu. Oldukça temiz. Resepsiyondan restorana bütün personel güler yüzlü ve ilgiliydi. Herkese teşekkürler

2024:01:21 09:09:18
Firdevs Altay

Firdevs Altay

Bir gün konaklamamıza rağmen kısa sürede Buradaki çalışanların güler yüzlü Ve çok ilgili olmaları aşırı hoşuma gitti odamız çok temizdi ve yemek&kahvaltı aşırı güzeldi Her şey aşırı muhteşemdi Otel müdürü Timur beye ayriyeten çok teşekkür ettiğimi belirtmeliyim 😍

2024:01:18 14:49:35
Utku Demir

Utku Demir

Güzeldi iyiydi hizmetide iyidi ama normal bir iş günü kalınacak oteldi yani bu otele tatil için gelinmez 2 3 günlük konaklamak amaçlı bir otel

2024:01:17 08:54:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı