Araz Apart

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Bursa Araz Apart

Bursa Araz Apart, Bursa şehrinde konaklama hizmeti sunan bir apart oteldir. Misafirlerine ev konforunda bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen işletme, şehrin merkezi noktalarına yakın konumu ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Bursa Araz Apart, 2010 yılında hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile konuklarına en iyi deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Bursa Araz Apart, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık konaklama seçenekleri ile misafirlerine esnek bir fiyat politikası sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Ev konforunda odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otopark imkanı
Bursa Araz Apart, konforlu ve uygun fiyatlı konaklama seçenekleri ile tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Merkezi konumu, ev konforundaki odaları ve misafir odaklı hizmet anlayışı ile konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Araz Apart Yorumlar - 1

user252654

Bursa Araz Apart Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

28 Temmuz 2024
hüseyin çebiçci

hüseyin çebiçci

30 Ağustos haftası 1 hafta ailemle kaldık. 4 numaralı dairede kaldık. Bizden önceki kalan misafirler odayı geç boşalttığı için eve biraz geç girdik (burada apart sahibinin bir suçu yok). Onun dışında sorun yaşamadık. Ufak tefek aksaklıklar da Apart sahibi Ejder bey hemen çözüm üretiyor. 👍Yakınlarında yürüme mesafesinde a 101 ve Özhan Market var.Odalar çok temiz, mutfak gereçleri yeterli. Her odada klima var.Bence kalınabilecek güvenli, sessiz ve temiz bir apart. 👍

2023:09:02 19:56:32
Savaş Arslan

Savaş Arslan

konum olarak çok iyiydi.sessiz ve oldukça sakin bir yerdi.odalar fazlasıyla temizdi .kendinizi evinizde gibi hissettiğiniz muhteşem bir yerdi.Odaları oldukça genişti.kesinlikle tekrar Bursa’ya gidecek olursam burayı tercih ederim fiyatı da çok iyi hizmet ve kalite anlayışları mükemmeldi.

2023:12:23 08:53:25
Burak Tunahan

Burak Tunahan

Mekan sahibi çok güleryüzlü ve samimi idi. Odalar gayet ferah ve güzel, temizlik çok iyiydi. Ailecek kaldık tavsiye ederiz.

2023:09:03 08:27:20
Ammar Abdulhalik

Ammar Abdulhalik

Temizlik açısından çok özel bi yer. Konumu da güzel. Ejder bey çok iyi davrandı ve ihtiyaclarımıza çok ilgilendi. Çok memnun olduk tavsiye ederiz.

2023:09:04 18:59:15
Sinan Kul

Sinan Kul

İşletmenin yetkilisi olan Ejder Bey'in ilgisi ve sürekli yardımcı olmaya çalışmaları çok önemliydi. Odaların içi çok temiz ve günlük ihtiyacınız olan her şey mevcuttu. Apartın konumu merkezi bir noktada olduğu için Bursa'nın gezilecek yerlerine ulaşımı da çok kolay oldu. Bursa'ya yolum düşerse kesinlikle kalacağım ve herkese tavsiye edebileceğim bir yer.

2023:06:29 18:18:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı