Cumalıkızık Bulanlar Konak

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Cumalıkızık Bulanlar Konak

Cumalıkızık Bulanlar Konak, Bursa'nın tarihi Cumalıkızık köyünde bulunan bir konaklama tesistir. Köy, Osmanlı döneminden kalma tarihi evleriyle ünlüdür ve bu konak da bu evlerden biridir. Misafirlerine geleneksel bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Cumalıkızık Bulanlar Konak, 19. yüzyılda inşa edilmiş ve günümüze kadar restore edilerek gelmiştir. Tesis, köyün tarihi dokusunu koruyarak konuklarına nostaljik bir atmosfer sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Özel etkinlikler ve grup rezervasyonları için fiyatlar farklılık gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Osmanlı mimarisiyle dekore edilmiş odalar
  • Bahçe ve teras alanı
  • Yöresel lezzetlerin sunulduğu restoran
  • Köydeki tarihi ve doğal güzelliklere yakınlık
Cumalıkızık Bulanlar Konak, tarihi bir konakta konaklayarak Bursa'nın kültürel mirasını yakından deneyimlemek isteyen misafirler için ideal bir seçenektir. Geleneksel atmosferi, lezzetli yemekleri ve huzurlu ortamıyla unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Yıldırım Cumalıkızık Bulanlar Konak Yorumlar - 1

user252650

Bursa Cumalıkızık Bulanlar Konak Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi. Kahvaltı da çok lezzetliydi. Konaklama süresince hiçbir sorun yaşamadık. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

28 Temmuz 2024
pelin yıldız

pelin yıldız

Daha bugün kahvaltiya gittik ve hiç memnun kalmadık. Masalar kirliydi ve cok ilgisizlerdi, kahvaltıyı getirdiler ve ortadan kayboldular. Kahvaltı çeşitleri eksik geldi. Recel ve balı sonradan istedik gönderdiler ama reçelleri bozuktu yiyemedik. Genel olarak kahvaltı hiç lezzetli degildi. Çayın altına ısıtıcı bile koymadılar hemen soğudu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2023:10:26 18:40:19
Sümeyye Aydın

Sümeyye Aydın

Tavsiye üzerine gittik kapıda karşılayan personelin kılık kıyafeti çok özensiz pijamalarla çalışıp yataktan uyanıp saç baş dağınık şekilde gelmiş gibilerdi , kahvaltı siparişi verdik gelen kahvaltı ürünlerinin bir çoğu tozlu ve üstünde küçük küçük tüyler yapışmış , set servis çatal bıçak kaşık 2/ 3 kere değiştirmek zorunda kaldık her gelen lekeli ve kirli olduğu için son olarak yemek yediğimiz masanın etrafında fare olduğunu gördük bunu gördükten sonra zaten istifra ede ede lavaboya gittim, tuvaletleri de bir o kadar pis el yıkama lavabosunda bir topak saç vardı tüm bu olumsuzluklara rağmen 450 TL verdik kahvaltı için .. karşılığında özür bile dilemediler kesinlikle gidilecek bir mekan değil asla tavsiye etmiyorum !!

2023:11:16 12:20:32
Nusret ELATAŞ

Nusret ELATAŞ

Gözleme istedik gözleme demeye bin şahit ister patates kızartması yağ içinde yüzüyorMıhlama istedim tereyağlı kaşar yedik resmen içine mısır unu koymayı unutmuşlar kesinlikle önermem

2023:12:14 10:31:51
Perspective

Perspective

Misafirlerimiz ile kahvaltı yapmaya gittik kahvaltı gerçekten kötüydü tüm misafirlerin suratından memnuniyetsizlikleri anlaşılıyordu.Yorumlarda kahvaltının kötü olduğundan bahsetmişler keşke yorumları daha dikkatli okusaydık.

2023:09:24 12:56:27
Burhan Güzeltepe

Burhan Güzeltepe

Kahvaltı güzel beğendik ama kalabalık ona rağmen garsonlar ilgili kahvaltının yanında kavurmalı gözleme söyledik muhteşemdi köy ortamı salaş güzel bir yer bu arada bir şey farkettik avm kültürü olanlara biraz köy ortamı hoş gelmeye bilir biz çok sevdik

2023:09:02 18:05:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 08:00–23:00
  • Pazar 08:00–22:30

Bursa Yıldırım 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı