Pera Suits

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Bursa Pera Suits: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Sunar

Pera Suits, Bursa şehrinde konaklama hizmeti sunan bir oteldir. Misafirlerine konforlu ve şık bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen otel, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Pera Suits, 2010 yılında Bursa'nın merkezi bir konumunda hizmet vermeye başlamıştır. Otel, açıldığı günden bu yana misafirlerine yüksek standartlarda konaklama imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Pera Suits, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirler, standart odalardan suitelere kadar farklı seçenekler arasından tercih yapabilirler.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarım
  • Konforlu ve geniş odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Pera Suits, Bursa'da konaklama tercihi yapacak misafirler için ideal bir seçenektir. Konforlu odaları, kaliteli hizmet anlayışı ve merkezi konumuyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Yıldırım Pera Suits Yorumlar - 1

user252642

Bursa Pera Suits Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforlu, personel çok yardımseverdi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

28 Temmuz 2024
Emre Yıldırım

Emre Yıldırım

Objektif olacağım,Pera suit otele 6-7 kez geldiğim olmuştur, gerek hijyen açısından gerekse çalışan arkadaşlar açısından hiçbir problem yaşamadım fiyatı da uygundu lakin arkadaşımla son geldiğimde yaşadığımız hiç beklenmedik, utanç verici bir konu var, 04.11.2023 tarihli konaklamamıza dair; bize mesaj olarak "fazla gürültü yaptığımız için diğer odadaki misafirlerin rahatsız olduğunu ve bu yüzden bir daha bizi işletmelerinde misafir etmeyeceklerini" söylediler"Nasıl bir gürültü?" Diye sorduğumuz soruya verdikleri cevap:"Gürültü sesi", net bir cevap bile değil!Ve konunun tuhaf yerlerinden biri bu konuşma otelden çıkış yaptıktan yaklaşık 30 saat sonra gerçekleştiÖncelikle böyle bir durumda profesyonel işletmeler uyarı da bulunur, sonrasında eğer devam edilirse engel koyar ve aynı gün içinde konusu geçerKaldı ki ben saat gece 23:00 civarı uyudum arkadaşım ise benden bir süre sonra KISIK SESLE Tv izleyip uyumuştur öncesinde zaten yemek yemek dışında herhangi bir ses olmamıştır, yani böyle bir GÜRÜLTÜ söz konusu bile değil, eski yorumlarda farkettiğim bir ayrıntı var, yataklarının gıcırdıyor olması ve buna cevap olarak verdikleri "yatağın ahşaptan oluyor olması" Eğer buysa sorun böyle bir kusurun giderilmesi ve hiçbir müşteriye böyle bir muamele yapılmaması, bizimde diğer odalardan duyduğumuz sesler vardı ama hem bu konuyu hemde yatak konusunu hoşgörülü davranarak bunu problem bile etmedik,Ha eğer sadece aile kapsamlı bir otel ise ve bu konu bahane ise bunu en baştan söylemeleri gerekir zaten, defalarca geldikten, o kadar parayı ödedikten sonra büyük bir yanlış ve kabul edilemez olurdu.Müşteri velinimettir ve haksız olsaydım şayet bu kadar uzunca yazarak vakit kaybetmezdimBuraya gelmeyi düşünüyorsanız iki kere düşünün derim çünkü yapmadığınız birşey için suçlanmanız an meselesi olur,Okuduğunuz için teşekkür ederimSağlıcakla

2023:11:06 19:11:15
Kenan Spahi

Kenan Spahi

Çok güzel bir otel. Yol kenarı olmasına rağmen bizim kaldığımız oda sakin ve sessiz idi, ki bu önemli bir konu.Başta Akın bey, ve diğer tüm çalışanlar çok yardımcı oldular (bilhassa yemek konusunda, nerde ne yenir). Çok iyi vakit geçurdik. Her yer yürüme mesafesinde.

2024:01:03 15:13:29
osman colgecen

osman colgecen

Son derece temiz bir otel. Rahat ve ısınma sistemi kusursuz çalışıyor. Wi-fi hızlı. Odalar geniş ve ferah. Fiyat performansı bu kaliteye göre çok uygun. Güvenli bir otel. Sizi boş vaatlerle kandirmiyorlar.rezervasyon için görüştüğümüzde ne vaat edildiyse birebir aynı. Murat bey çok ilgili ve profesyonel üç gece konakladık ve odamızın hergun pırıl pırıl bulduk. Başta Murat bey olmak üzere bütün personele sonsuz teşekkürler

2023:11:29 19:04:57
Azra Arifoglu

Azra Arifoglu

Çok güzeldi. Jakuzili odası hem geniş hemde merkezde. Bu fiyata merkezdeki eski yapıların icinde en kaliteli hizmetti. Ayrıca gelen gidenin de düzgün insanlar olması daha da iyi. Tavsiye ediyorum iş için gelmiştik çok memnun kaldık. İçerisi gerçekten çok güzel kokuyor ve temiz

2023:10:05 06:53:48
YAHYA KAYA

YAHYA KAYA

Odalar temiz.Güleryüzlü karşılama ve insani davranış.Konum olarak ta gezilecek yerlere yakın.Ben memnun kaldım.Rezervasyon ve konaklama sürecinde samimi karşılama için teşekkür ederim.Tekrar Bursa ya yolum düşerse ilk tercihim olur.Tavsiye ederim.

2023:11:16 19:14:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Yıldırım 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı