Le Luxe Suites Hotel & Spa

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bursa Le Luxe Suites Hotel & Spa

Le Luxe Suites Hotel & Spa, Bursa şehrinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern tasarımı ve şık dekorasyonu ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Le Luxe Suites Hotel & Spa, 2010 yılında Bursa'nın merkezi bir konumunda hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ve konforlu bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Otelin fiyat politikası, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik göstermektedir. Misafirler, otelin resmi web sitesinden veya telefon ile rezervasyon yaparak en güncel fiyatları öğrenebilirler.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarım
  • Spa ve wellness olanakları
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Le Luxe Suites Hotel & Spa, Bursa'da konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Modern tasarımı, şık dekorasyonu ve kaliteli hizmet anlayışı ile misafirlerini ağırlamaktadır. İster iş ister turistik amaçlı seyahat ediyor olun, Le Luxe Suites Hotel & Spa sizin için mükemmel bir tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Le Luxe Suites Hotel & Spa Yorumlar - 1

user252630

Bursa Le Luxe Suites Hotel & Spa'da konakladım ve gerçekten harika bir deneyimdi. Otelin konumu çok merkeziydi ve odalar son derece konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Spa hizmetleri de oldukça kaliteliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

28 Temmuz 2024
Melek Zübeyde

Melek Zübeyde

Girişte mert bey karşıladı bizi çok güler yüzlü çözüm odaklı 2+1odada kaldik 5 yetişkin 2 çocuk kaldik.odada çamaşır makinesi mikro dalga su ısıtıcı mutfak gereçleri ütü ve masa saç kurutma mevcut alttan ısıtmalı ve klima mevcut fiyata dahil hamam sauna buhar odası tuz odasi.kaldığımız yerin konumu çok merkezi hemen karşında yürüme mesafe çarşı ve büyük bir avm var. Uludağa gitmek için tutuk burayı fiyat olarak uygun ve çok memnun kaldik bütün çalışanlara çok teşekkür ediyoruz

2024:01:20 09:28:37
Ömer Faruk Aktin

Ömer Faruk Aktin

Ailemle 2 gün konakladığım harika bi yer, odalar temiz,personel güler yüzlü ve samimi çok memnun kaldık. Resepsiyondan Mert bey e ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.

2024:01:20 09:16:23
Ferrah Aktin

Ferrah Aktin

Otel temizlik olarak gayet güzeldi memnun kaldık konum olarak merkezi odalar gayet konforlu ve standartların üzerindeydi resepsiyondaki bayanların ilgisi için teşekkürler sürekli tercih edilebilir bir yer önerimdir

2024:01:20 09:45:33
Esma Nur Yuvakgil

Esma Nur Yuvakgil

Bursada bir gün kalmak için yer ararken denk geldik ve aşırı memnun olduk 3+1 tuttuk 7 kişiydik gayet ferah genişti odaları ve temizdi wc 2 taneydi ikiside temizdi çarşaflar da öyle fiyat performans tam olarak merkezede yakın karşınızda hemen büyük bir avm var yürüme mesafesinde. mutfakta ihtiyacınız olan her şey var çamaşır makinesi mikrodalga dahil resepsiyondakiler de kibar ve güleryüzlü insanlardı. hamam sauna vs dahil fiyata ancak kadın-erkek karışık olduğu için kullanamadık ama sakin sessiz güzel duruyordu. Bursaya gideceklere tavsiye ederim.

2023:11:16 12:18:22
Herro Merro

Herro Merro

Simdiye kadar bukadar iyi bir daire kiralamamistim. Kocaman oturma odasi buyuk bir TV var, 3 tane yatak odasi ve her birinde 3er tane yatak. 2 tane kocaman banyo/wc. Her odada guclu klima var. Buyukte bir mutfagi var. Biraz luks penthouse tarzi yapilmis kocaman pencereler var yerlerde mermer parke. Aldigim fiyata kesinlikle bedava ve cok temiz her kosesi. Bursa'ya ilk gelisim ve hemen iyi basladi. Gecenin bi vakti giris yapmistim resepsiyondaki Tarik bey cok hizli ve iyi yardim etti dört dörtluk bir beyefendi herseye en iyi sekilde yardim etti uzerimizde ki yorgunlugu tamamen aldi guler yuzuyle herseyimize kostu sagolsun. Bursa'ya bidaha gelirsem kesinlikle tek kalacagim yer burasi. Ayrica spa/hamam vs. var fiyata dahil sagolun.

2023:09:23 17:08:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı