Kervansaray Bursa City Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Bursa Kervansaray Bursa City Hotel

Kervansaray Bursa City Hotel, Bursa şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine modern olanaklarla donatılmış odalar, lezzetli yemekler ve rahatlatıcı bir atmosfer sunmaktadır.

Tarihçe

Kervansaray Bursa City Hotel, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, Bursa'nın tarihi ve kültürel mirasına yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Otelimiz, konaklama fiyatlarını müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlemektedir. Sezon ve oda tipine göre değişen fiyatlarımız, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve bar
  • Ücretsiz Wi-Fi
  • Spa ve fitness merkezi
Kervansaray Bursa City Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, lezzetli yemekleri ve merkezi konumuyla unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Kervansaray Bursa City Hotel Yorumlar - 1

user252612

Bursa Kervansaray Bursa City Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu çok merkezi ve odaları temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Temmuz 2024
Dilekmustafa Cengiz

Dilekmustafa Cengiz

Acikcasi eski bir otel 1 gece kaldik ulu cami yakinina ihtiyac vardi. Cok küçük bunaltici bir oda 2000 tl verdik gece 12 gibi giris yaptik ve sabah cikis. Ocak ayi ortasi kar soguk hava sadece eski tip klima var calisip calisip duruyor hic iyi degildi cok gürültü ve iyi isitmadi idare ettik Allahtan sicagi sevmeyen insanlariz 2 yas coxukla zor oldu korktum. Kahvalti normal. Otelin biraz yenilenmesi lazim. Otopark vale hizmeti vardi o iyidi en azindan ve merkezde olmasu iyi oldu ve 1 geceydi. Haaa odanin cami 2 bina arasinda bakiyordu cok kötüydü yaaa oda.

2024:01:14 15:11:42
tuğba öztürk

tuğba öztürk

Yılbaşı için organize ettiğimiz kalabalık bir grup olarak akşam yemeğimizde masamızda yanan mumlar dekor olduğu gerekçesiyle söndürüldü gerisini siz hayal edin. Maalesef bir çok yazılan yorum doğru 😔

2023:12:24 13:23:58
Fırat Yağcıoğlu (Cryptox)

Fırat Yağcıoğlu (Cryptox)

Odalar gayet temiz bikaç eksisi var onlar göz ardı edilebilir yataklar temiz kokuyor dizayn güzel televizyon kaliteli diğer odaları bilmiyorum ama iyi yani güncel bi televizyon giderler hemen suyu çekiyor guzel sadece klima ve telefonlar çalışmıyordu okadar. Yemekleri de güzeldi soslu tavuk biberli vs sosu fln cok iyiydi pilav güzeldi çorba iyiydi genel olarak güzel

2023:11:12 00:19:31
Yücel ALAEDDİNOĞLU

Yücel ALAEDDİNOĞLU

Odalar küçük. Sabah sekizde kat görevlileri bağıra çağıra iş yapıyor. Sabah 09:00 da kapınızı çalıp odayı boşaltacakmısınız diye sordular. Bunun için mi uyandırdın diyince de "ne var canım sorduk" diye bir trip kadından :)

2023:11:11 09:24:14
Ömer Mutlu

Ömer Mutlu

Otelin konumu çok iyidi kahvaltısı vasat yetersiz olduğu düşünüyorum otel eski asansör sorunu var odalar yenilenmiş ama yatak vb berbat durumda en son tercihiniz bu otel olmamalı

2023:10:15 17:25:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı